реклама Делікат

Найбільший державний прапор пошила донецька пенсіонерка

Найбільший державний прапор пошила донецька пенсіонерка

Об’єднані опозиційні сили планують 9 березня відзначити День народження Тараса Шевченка з найбільшим в Україні державним прапором. Про це «Прочерку» повідомив лідер обласної організації УНП Леонід Даценко. Збір учасників акції відбуватиметься біля музею «Кобзаря» о 12:00. Звідти усі пройдуть до пам’ятника Тарасу Шевченку, що біля Черкаського драмтеатру, де проведуть мітинг.

– У заходах, крім членів УНП, згодилися брати участь представники «ВО «Свобода», Народного руху, КУНу, «Батьківщини», партії «Собор». Розгортання прапора – це буде певне символічне дійство, що повинно об’єднати українців, – розповів Леонід Даценко.

Найбільший державний прапор створений у 2007 році і занесений до Книги рекордів України. Його пошила пенсіонерка з Донецька. Розмір його – 30 м у ширину і 45 м у довжину – це пів футбольного поля.

Цього ж дня, після мітингу, опозиціонери поїдуть у Канів, де на Чернечій горі візьмуть участь у телемості, що відбудеться на 5 каналі.


реклама

Коментарі  

 
+3 #8 Іван Лежух 10.03.2011 19:32
Цитую Сергій:
Свято відбулось, молодці УНП і Воля!Слава Україні!

УНП ? Це ті хто голосує разом з КААліцією у Верховній Раді
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Сергій 10.03.2011 12:13
Свято відбулось, молодці УНП і Воля!Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 УкраїNець 09.03.2011 11:10
Цитую Олег:
довбні з трьома пальцями (прям мутанти) про "страшний союз" нехай везуть до себе в Лемберг! В Черкасах націоналізм не пройде!

Хто ти такий, щоб вирішувати за всі Черкаси, хто тут пройде, а хто ні?! З одного боку - ти наче комуніст, бо талдичиш завчені із совкових підручників дерев"яні штампи. Але з іншого - чистий фашист, бо тільки ці, як ти кажеш,довбні називали тупим словом Лемберг град, заснований руським князем Данилом Галицьким і назване на честь сина - Лева!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Подив 09.03.2011 09:19
Народу не до лампочки, просто лідери апазіції в Черкасах не авторитетні працюють від випадка до випадка і працювати у вихідні не бажають. Наприклад в БЮТі всі партійні функціонери отримують зарплату,оформл ені помічниками нардепів та являються держслужбовцями . а тому у вихідні не працюють. А простому люду потрібно дітей кормити. Партійні організації повинні обирати дійсних лідерів, а не тих кого Київ дозволить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Черкащанин 09.03.2011 09:02
Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #3 Олег 09.03.2011 00:16
Націионалісти йтимуть вулицею Шевченка, котра названа в СРСР;
розмістяться на площі ім. Шевченка - названа при СРСР;
будуть біля театру Шевченка - збудорваного та названого при СРСР;
покладатимуть квіти памятнику Шеченка - побудованому при СРСР.
І саме відповідаючи на репліку Варави - народ пам"ятає! А піну, що литимуть довбні з трьома пальцями (прям мутанти) про "страшний союз" нехай везуть до себе в Лемберг! В Черкасах націоналізм не пройде! Ми захистимо Шевченка від бандерівців!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 NazarStodola 08.03.2011 20:22
Ініціатором цього заходу є також ГО "Воля ХХІ".А щодо пасивності наших людей, то це правда, що найбільший наш ворог – наша ж лінь і наш пофігізм. Що ж поробиш, неможливо відшукати у світі ще одну націю, котру 350 років нищили: духовно, фізично...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #1 Warrava 08.03.2011 15:27
Провал гарантовано,наш ому народу все до лампочки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100