реклама Делікат

В Черкасах на території причалу № 2 від необережного поводження з вогнем, полум´я знищило 2 м. куб. дров та пошкодило покрівлю складу на площі 20 м. кв. Про це інформує прес-служба УМНС в Черкаській області.
З аналогічної причини в обласному центрі, в підвалі дев'ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Гайдара, виникло загорання у комірчині. Завдяки оперативності рятувальників, за допомогою трьох пожежних автомобілів, полум'я було швидко ліквідовано.
А по вул. Шевченка чотири рятувальних автомобіля боролися протягом години з вогнем, який охопив надвірну споруду. Пожежа сталася від короткого замкнення еклетромережі.

Свято 8 Березня відзначилось і виявленням вибухонебезпечних предметів часів Великої Вітчизняної війни. Так, в м. Золотоноша, на перехресті вулиць Горького-Лисенка, виявлено мінометну міну діаметром 88 мм. А в с. Білозір'я Черкаського району, на відкритій території домоволодіння пенсіонера, було виявлено артилерійський снаряд діаметром 45 мм

Продовжують випробувати черкащани позажляхові можливості своїх автівок. Аварійно-рятувальному загону довелося 8 березня витягувати автомобіль Митсубіші «Паджеро», який недалеко від розважального комплексу «Робінзон» на річці Дніпро, провалився передніми колесами під лід.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100