реклама Делікат

У березні департамент муніципальної інспекції проведе 21 рейд на території Черкас. Зокрема, інспектори перевірятимуть порушення Правил торгівлі на ринках, торгівлю з рук у невстановлених місцях, порушення порядку розміщення зовнішньої реклами, порушення Порядку розміщення вивісок, несанкціоноване складування будівельних відходів, торгівлю первоцвітом тощо. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Заступник директора департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець говорить, що це звичайна поточна діяльність. Кожного місяця департамент проводить серію рейдів. Загалом майже щодня територію Черкас патрулює 10-12 інспекторів.

—  У січні-лютому ми переважно перевіряли благоустрій територій, пов’язаних із зимовим утриманням: прибирання снігу, очистка тротуарів від льоду тощо. Нині ж спрямуємо свої зусилля на несанкціоновані сміттєзвалища, складування будівельних відходів тощо, — розповіла Ольга Швець.

Довідка: За два місяці поточного року інспекторами департаменту було складено 132 протоколи про адмінпорушення. Відбулось 4 засідання адмінкомісії, на яких було винесено постанови про накладення штрафних санкцій на загальну суму майже 70 тис. грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100