Фінінспекція проведе комплексну перевірку діяльності КП «Черкаський зоопарк». Відповідне звернення під час сьогоднішньої сесії міськради озвучив депутат-«регіонал» Олексій Арсенюк.

– У документах вказано, що лише на проект виставкового комплексу витрачено 120 тисяч гривень! По 35 тисяч гривень вольєри будуємо для вовка чи зайця! – обурився Арсенюк.

Запит депутата обурив «вільну демократку» Тамару Вороніну.

– Ви що, проти зоопарку? Він найкращий на всю Україну, на всю Європу! Ви були в нашому зоопарку? – допитувалася Вороніна.

Утім, депутати таки підтримали запит Арсенюка.

Натомість депутат від «Батьківщини» Роман Діскант вигукнув з залу, що «це – нормальна робота фінінспекції, тож такі запити навіть не слід ставити на голосування».

– У мене є пропозиція: створити спеціальну аудиторську групу, яка б перевірила діяльність комунальних підприємств. Я ще буду з вами радитися, – звернувся до депутатів в. о. міського голови Віктор Білоусов.

Як відомо, директором КП «Черкаський зоопарк» є депутат міської ради від депгрупи «Вільні демократи» Євгеній Ван.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 От души 17.10.2013 18:54
Судя по всему, Тулупчику, Белотрусову и К захотелось устроить "саффари", не отлучаясь далеко от Черкасс.... тем более, что звери в клетках, подойти к ним по-ближе будет безопасно... А Ван им явно мешает... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Физиогномик 17.10.2013 17:58
Одарича к обезьянам в клетку )))). Белоусова к макакам с красной попой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Соціолог 17.10.2013 15:58
Цитую Знаючий:
Арсенюк - це людина, у якого язик як пом*ло.
Спершу він висловлює обурення дорогами Одарича. Коли йому виборці кажуть, що він і....., бо дороги нормальні, він біжить критикувати за ніби розкрадену техніку. Коли ж зясовують, що там все нормально, а Арсенюку д...., він переключається на Карася. Тепер ось береться за Вана.

Яскравий приклад - як спотворити самому собі імідж тупою інформаційною пропагандою.Замість дієвого лідера - помело. Створювати інформповоди повинні фахівці.Ідеально, щоб вони ще й сами вивчали, прораховували теми і писали..Це не так просто, шановний Арсенюк. Схаменіться і не псуйте собі репутацію далі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 очевидець 17.10.2013 14:47
Арсенюку треба місце під другу Бочку. В зоопарк що, треба гінеколога прислать чи кого, з перевіркою? Треба напустить санстанцію на його БОЧКУ, тільки не Черкаську. Льошик знаєш що робить кіт як немає чого робить? ......... Займись краще корисним ділом і не чіпляйся до хорошого, що створили люди.Ти не за те берешся. Краще скажи, що зробив ти для жителів міста, які тебе обрали, тільки про суботник і дорогу біля Бочки мовчи, бо то люди для тебе зробили добро, а не ти для них.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Остап 17.10.2013 14:36
Не чіпайте зоопарк ..ідараси-депутати. Він кращий...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 шановна 17.10.2013 14:07
что жаба давит АРСЕНЮКА ЧТО ХВАЛЯТ НЕ ЕГО А ВАНА А БОЧКУ НАДО РОЗВАЛИТЬ А ЗООПАРК У НАС САМЫЙ ЛУЧШИЙ МОЛОДЕЦ ВАН ТАК ДЕРЖАТЬ ПУСКАЙ ЗАВИДНО БУДЕТ ПР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 Совість 17.10.2013 13:17
Не чіпайте зоопарк, краще перевірте Бочку Арсенюка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Простий житель Черкас 17.10.2013 12:49
Зоопарк у нас найкращий в Україні. В Києві що не день то здихають тварини. А у нас він навіть розвивається. Днями там був, то дитина в захваті і ще проситься.
А Арсенюка з його "Бочкою" закрити треба. Портить вигляд міста, коли вїжджаєш на дамбу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #6 незнайка 17.10.2013 12:43
У Билоусова как всегда-пропозиция створыты коммисию Благо из500 чиновников никто ничего делать не собирается и спроса за это не будет ни с кого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Loki 17.10.2013 12:40
Да "Черкасский зоопарк"- вообще единственный такой в Европе. Ну где ещё можно увидеть такое разнообразие животных в одной отдельно взятой клетке. А какой богатый серпентарий!)). Пора Рязанову ехать к вам и снимать "Гараж-2")).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100