реклама Делікат

У середу у Каневі на Чернечій Горі відбулися урочистості з нагоди 197 річниці з дня народження Тараса Шевченка, які організувала «Наша Україна». Анонсований раніше приїзд колишнього Президента України Віктора Ющенка не здійснився…

Делегацію на Чернечій горі очолював нова надія "Нашої України" - голова політради та екс-голова СБУ Валентин Наливайченко (у центрі)

Делегацію на Чернечій горі очолював нова надія "Нашої України" - голова політради та екс-голова СБУ Валентин Наливайченко (у центрі)

Участь в заходах взяли голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко, народні депутати - «нашоукраїнці» Лілія Григорович, Микола Кульчинський, члени президії політради партії  Микола Оніщук, Ольга Бігус, член політради «Нашої України» Юрій Павленко та голова ЦКРК партії Євген Гірник, почесні гості, представники громадськості. Про це інформує офіційний сайт партії.
Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку після чого владика Євстратій відправив молебен.

Наливайченко у своєму виступі наголосив: «Ми прийшли сюди, щоб вшанувати пам'ять Кобзаря і сказати, що дивимося в майбутнє як вільні люди, які більше не дадуть вдягнути на себе кайдани. Ми пишаємося тим, що у нас є світовий геній - Тарас Шевченко».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Санитар 11.03.2011 11:04
И слава богу что не приехал... :lol: :lol: :lol: :lol:
Наверное гусями занимался...некогда...а может по привычке .."АПАЗДАЛ" :lol: :lol: :lol: а сейчас уже не призидент и его никто не стал ждать :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100