До чергової частини Соснівського райвідділу міліції звернувся співробітник станції швидкої медичної допомоги з повідомленням про виявлення під автомобільним мостом, по проспекту Хіміків в м. Черкаси, непритомного 29-річного чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою та без верхнього одягу.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції відпрацьовували кілька версій скоєного. Основною була версія - нанесення тілесних ушкоджень з метою пограбування. Оперативники опитували можливих свідків вищевказаної події, охоронців підприємств, співробітників розважальних закладів та магазинів, які розташовані неподалік. Пошуки дали свої результати. Через дві доби правоохоронці знайшли злочинця. Ним виявився 27-річний охоронець одного із приватних підприємств, якому того вечора не вистачало на пляшку...

Вже в райвідділі чоловік зізнався, що після закінчення робочого дня, коли працівники розійшлися по домівках, він разом з напарником, за пляшкою оковитої «відпочивали» на робочому місці. Горілки виявилось мало, а грошей не знайшлося. Тоді охоронець, озброївшись металевою трубою пішов у пошуках легкого збагачення. Побачивши чоловіка, який прямував під мостом, зловмисник підбіг до жертви ззаду та вдарив трубою по голові. Чоловік впав непритомним, тоді негідник зняв з чоловіка куртку та витяг з кишені мобільний телефон і гроші в сумі близько 50 гривень. Повернувшись в сторожку, він розповів товаришу про скоєний злочин. Зловмисник вирішив викликати швидку потерпілому.

Медики боролись за життя молодого чоловіка, але врятувати його не вдалося, надто тяжкою виявилася травма голови. Невдовзі після госпіталізації потерпілий помер.

Коли до чоловіка завітали міліціонери, він довго опирався і придумував собі неіснуюче алібі, але його показання не співпадали по часу і обставинах з свідченнями інших свідків і заплутавшись в них остаточно, негідник визнав свою вину. Речові докази були вилучені по місцю проживання останнього.

Таким чином зловмисник понесе покарання за ч.2 ст. 121КК України - умисне тяжке тілесне ушкодженя, що спричинило смерть потерпілого. Краються такі дії позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Про це повідомляє відділ звязків з громадськістю УМВС України в області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Знайомий 11.03.2011 15:57
Та невже можна так з людей знущатися!!! Вбивця не залишив на тілі загиблого жодного живого місця!!! Я був на похоронах, і бачив цю страшну картину: понівечене тіло молодого чоловіка і безмежне та тяжке до болю горе батьків та рідних! Хто давав право забирати їхню дитину!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Знайомий 11.03.2011 13:37
звір бездушний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Друг 10.03.2011 12:45
Дуже мало дають таким нелюдам. Вбив нормального хлопця. ***.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100