реклама Делікат

9 березня Черкаський обласний комітет Всеукраїнського об’єднання «Свобода» прийняв до лав партії праправнука великого українського поета Тараса Шевченка по родинній лінії брата Микити – Анатолія Шевченка, та залишив на обліку Черкаської міської організації.

Символічно, що Анатолій Шевченко став членом партії саме 9 березня – у день коли уся країна шанує пам’ять про його славного предка. Анатолій Олексійович написав заяву, а вже потім повідомив про свій родинний зв’язок із Кобзарем, навіть показавши довідку про це.

«Вважаю, що потрібно боротися із бандитською владою, яка проводить відверто ворожу нашому народові політику, абсолютно зрозуміло, що ми маємо позбутися цієї паразитарної верстви, яка призводить до зубожіння українців та нищить усе національне. Звісно, що як і усі українці я дослухаюся до закликів Кобзаря – боротися за свою волю, за свої громадянські права. Будучи родичем Великого Тараса я не можу не бути націоналістом, тому радий долучитися до «Свободи». Впевнений, що якби Тарас Шевченко жив і сьогодні – він теж підтримував би націоналістів» - наголосив Анатолій Шевченко.

Про це повідомляє прес-служба «Свободи».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Андрій 11.03.2011 15:51
В піонерах був,в комсомолі був,в КПРС був,в Руху теж був,зараз ще і в "Свободі"потусуюсь...Там непогано годують...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Реєстровець 10.03.2011 15:03
Гідний вчинок! Козацький дух живе у наших сучасників!!! Всі на боротьбу із ордою наслідуючи поведінку кращих!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100