реклама

реклама

Учора у Черкасах невідомі пограбували будинок кандидата в нардепи від опозиції по округу №194, депутата Черкаської міськради Миколи Булатецького. Про це Микола Булатецький повідомив в коментарі «Прочерку».

За його словами, близько пів на четверту ранку його дружини першою почула сторонні звуки в будинку та сигналізацію, що спрацювала. Коли Микола Булатецький вискочив на двір, то невідомі побігли в бік Дніпра.

– Ми повернулися в будинок і побачили виламане вікно в столову. Не було телевізора, а посуд був побитим. Я натиснув тривожну кнопку і через 15 хвилин приїхала охорона. Справа в тому, що мій будин вже колись грабували, тому довелося встановити сигналізацію, – пояснив Микола Булатецький. – Вслід за охороною приїхали і міліціонери. з собаками. Район оточили. Слід вів собак таки до Дніпра.

Депутата запевнили, що за добу правоохоронцям вдасться знайти зловмисників.

– Камери спостереження зафіксували двох осіб, але погане освітлення не дало можливості встановити особи. Сусіди також говорили, що чули постріли. Насправді, у мене встановлений сигнальний пристрій, який нагадує звук пострілу рушниці, – зазначив Микола Булатецький. – Історія повторилася. Торік у квітні невідомі вже потрапляли в мій будинок з того ж самого боку, винесли картину.

Депутат не хотів пов’язувати нинішній інцидент з політикою, проте каже, що за словами сусідів, за день до цього група невідомих осіб крутилася біля його будинку. Вони представлялися як іногородні.

– Моя команда має інформацію, що зараз до міста справді приїхали іногородні люди, які ведуть інструктаж з іншими людьми щодо схем підкупу виборців. Тож все може бути, – зазначає Микола Булатецький. – Сподіватимусь на професійність правоохоронців.

«Прочерк» також намагався отримати коментарі в Соснівському райвідділі міліції, проте звідти журналіста переадресували в обласне управління, звідки – у відділ зв’язків з громадськістю. Зв’язатися з кимось за вказаним телефоном поки не вдається.

реклама

Коментарі  

 
+6 #20 Богун 21.10.2013 17:12
Микола Булатецький підтвердив свою співпрацю з інопланетною цивілізацією. Пряма мова: "Моя команда має інформацію, що зараз до міста справді приїхали гуманоїди, які ведуть інструктаж з людьми щодо схем підкупу виборців на користь мого колєги Даценка та мене – зазначає Микола Булатецький. – Сподіватимусь на їх професійність бо ми з Дацеком більше не довіряємо кролику Сєнє та тим гарним дівчатам, з якими ви нас нещодавно бачили на кльових фоках під час симуляції підтримки "Врадієвської ходи", бо шо той шо ті по ітогу залишили нас з колєгою Дацеком ................................................................................." :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #19 Семьон 21.10.2013 12:32
Цитую 1:
ОПЯТЬ????

Да, это кто-то по пь*ни прошлогоднюю пластинку поставил. Пярапутали :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #18 Тарантино 21.10.2013 11:14
Шановні непутайте ................... з турнікетами з політикою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Чукча 21.10.2013 10:21
Цитую Loki:
Это точно Он! Булаву хотел украсть!

Да нет, наверное на уникальнозаконо дательный моцк покушалися
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #16 Богун 21.10.2013 10:17
Ми повернулися в будинок і побачили як маленьке звірятко загортає наш телевізор в фольгу і тікає в робите вікно, а коли Микола Булатецький вискочив на двір то двоє гуманоїдів застєснявшись полуроздєтого депутата полетіли в сторону Дніпра але погане освітлення не дало можливості встановити Миколі який саме літальний апарат використовували прибульці, за словами сусідів група невідомих інопланетних осіб крутилася біля будинку Миколи напередодні, вони представлялися як Мандічевані, що прибули на нашу планету допомогти нашому герою отримати довгоочікуваний мультіпаспорт в Парламент. :lol: 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 Служитель народу 21.10.2013 10:03
Та і будинок у пана Миколи колок видички...
Кричить Булат на всі боки, що за народ і за правду))) та от тільки як заволодів Будинком культури в с. Геронимівка ані слова. А от про те, що разом з своїми побратимами - борцями за справедливість, віддавати майно громаді (згідно з рішенням акціонерів) не збирається чого сь мовчить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #14 не в бровь... 20.10.2013 13:39
Эта туфта - лучше всего характеризует и самого колю и его отношение к черкащанам. непризанный депутат, блин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #13 Небайдужий 19.10.2013 21:37
Пане Миколо, я теж думаю що це були іногородні люди, які ведуть інструктаж з іншими людьми, щодо схем підкупу виборців. Але в них немає грошей і вони вирішили пограбувати опозицію.
А втікли, швидше за все, водою. Напевно засіли десь на островах. Треба підіймати гелікоптери.... :D
P. S.: Пане Булатецький, напевно вже досить цього дешевого і брудного піару, а краще, зробіть хоч якусь справді достойну справу для міста, яке ВИ так "любете" !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #12 Loki 19.10.2013 20:28
Это точно Он! Булаву хотел украсть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #11 Ros41 19.10.2013 19:27
Пиарится перед выборами. Кому он на*** нужен ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100