реклама Делікат

Цього року в Черкасах встановлять 15 нових світлофорів. На їхнє будівництво в бюджеті розвитку Черкас передбачено 4,5 млн. грн. Першими будуватимуть ті об’єкти, які ще торік пройшли відповідну експертизу, зокрема на вулиці 30 років Перемоги – на в’їзді до пологового будинку.

– Питання оновлення світлофорів нашого міста назріло вже давно, – зазначає заступник міського голови Олексій Леонов. – Ми хочемо, щоб усі ці об’єкти були якісні, сучасні. Крім того, старі світлофори знаходяться на балансі колишнього СМЕД ДАІ, і міській владі ніяк не вдається забрати їх на свій баланс, аби мати змогу нормально утримувати, ремонтувати та відновлювати. Тому вирішили будувати нові. На сьогодні уже визначено ділянки, де насамперед необхідно замінити існуючі світлофори або встановити нові.

Протягом року розроблять проектно-кошторисну документацію на 92 світлофорні об’єкти. Міська влада планує втілити в життя проект оновлення усіх світлофорних об’єктів за кілька років.

На сьогодні у місті працює 59 «регулювальників руху», іще 20 не підлягають ремонту та відновленню. За останні роки побудовано 5 сучасних світлофорів (вул. Б.Вишневецького-Шевченка, Б.Хмельницького-Ільїна, Дашковича-Шевченка, Бидгощська-Енгельса та Сєдова-Благовісна).

 Додаток:

У 2011 році будуть збудовані світлофорні об’єкти за такими адресами:

1. Вул. 30 років Перемоги – в’їзд до пологового будинку

2. Вул. Гоголя – вул. Б.Вишневецького

3. Вул. Онопрієнка – вул. Одеська

4. Вул. Університетська – вул. Благовісна

5. Вул. Можайського – бул. Шевченка

6. Вул. Смілянська – бул. Шевченка

7. Вул. Гагаріна – спуск Леніна

8. Вул. Піонерська – бул. Шевченка

9. Вул. Г.Сталінграда – бул. Шевченка

10. Вул. Ільїна – вул. Чехова

11. Вул. Енгельса – бул. Шевченка

12. Вул. Чехова – бул. Шевченка

13. Вул. Смілянська – район зоопарку

14. Вул. Громова – вул. Пилипенка

15. Вул. Гагаріна – спуск Б.Хмельницького

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Kotovsky 16.03.2011 12:02
Цитую Kotovsky:
Генерального Плану розвитку міста.
Як там справи з прийняттям цього плану? Чи може із закінченням виборчої кампанії - закінчилося і все "планування майбутнього"? ... Казали, що цей план проходить "громадське обговорення". Які його результати? Чи не такі самі, як обговорення "Любава-Сіті" і подібних проектів? Дуже хочеться почути відповідь на ці питання...

М'яко кажучи, питання повисло в повітрі. Навіть пан Кузляєв мовчить. Дивно, адже у нього на все є відповіді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Lavazza 11.03.2011 17:10
Сколько можно уже бюджет разворовывать?!
Людям не за что есть многим, а вы себе в карманы все гребете и гребете, и меры уже не видите...
Вы думаете, люди уже вообще дураки полные, что не поймут, что светофор явно не 300 тыс. грн стоит?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Kotovsky 10.03.2011 17:37
Схоже на виконання передвиборних обіцянок. З чого почнуть: з облаштування нових світлофорів, чи з ремонту старих? А як щодо інших обіцянок? Наш новий-старий шановний мер разом з такою собі громадською організацією "Форум розвитку Черкащини" дуже підтримували плани щодо подальшого розвитку міста в напрямку створення в Черкасах центру логістики України (хоча географічно воно так і є) із залученням багатомільйонни х іноземних інвестицій в розвиток інфраструктури міста? Шановний губернатор теж був не проти... І все це залежало від прийняття Генерального Плану розвитку міста.
Як там справи з прийняттям цього плану? Чи може із закінченням виборчої кампанії - закінчилося і все "планування майбутнього"?
Ми вже відчули "покращення життя ще вчора"... Казали, що цей план проходить "громадське обговорення". Які його результати? Чи не такі самі, як обговорення "Любава-Сіті" і подібних проектів? Дуже хочеться почути відповідь на ці питання від самого мера, чи когось з його заступників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Stranger 10.03.2011 16:54
4500000 : 15 = 300000 Это плучается каждый светофор по 300тыс.грн?! :o Они наверно сделаны по последним "КОСМИЧЕСКИМ" разработкам КБ"Лапшист"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100