У черкаських багатоповерхівках цього року вже відремонтовано 101 ліфт на загальну суму майже 2,3 мільйони гривень: 53 ліфти – у житлових будинках Придніпровського району Черкас, 44 – у Соснівському та 4 – у мікрорайоні «Митниця».

На черзі – капітальний ремонт ще 146 ліфтів, у яких цього року спливає гранично допустимий термін експлуатації, що становить 25 років, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Перший заступник директора департаменту-начальник управління ЖКГ департаменту житлово-комунального господарства Алла Грохольська пояснила, що затримки з проведенням ремонтів ліфтів у Черкасах цьогоріч пов’язані з гальмуванням проведення платежів Держказначейством. Тому не було змоги вчасно оплатити кошти на проведення відповідних робіт.

За її словами, у цьогорічному міському бюджеті на капітальний ремонт передбачено більше 5,6 мільйонів гривень.

– Цих коштів достатньо, аби відремонтувати усі заплановані на цей рік ліфти, у яких закінчується гранично-допустимий термін експлуатації, – наголосила Алла Грохольська.

Нагадаємо, на початку жовтня у прес-службі мерії повідомляли, що з початку року в Черкасах капітально відремонтовано 99 ліфтів на загальну суму понад 2,2 млн грн.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Сірожа 22.10.2013 20:49
Радіють? Це аффтар сам придумав? Де тут емоція? Хіба вони сміялися, коли це розповідали? Прочерк, не жовтійте. І так вже опускаєтесь інколи((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 незнайка 22.10.2013 20:28
Гранично-допустимый 25-летний срок эксплуатации 146 лифтов окончен Крапка Потрачено 2 млн запланировано потратить еще пять с половиной Горисполком от таких денег не лопнет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Cтарик Собакин 22.10.2013 19:06
капля в море
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100