реклама

реклама

Ефективно функціонувати черкаські кредитні спілки не можуть через нерозуміння чиновників та негативний піар преси. Про це представники кредитних спілок заявили на прес-конференції, яка відбулася 16 березня.

Зараз для нас важливо знайти кошти для рефінансування кредитних спілок. Держава вже два роки каже нам, що у бюджеті грошей немає. Тому ми звертаємося до іноземних інвесторів. І ви знаєте, знайшли інвестора у Європі. З вересня проводили переговори, конференції. 20 січня ця людина повинна була оголосити своє рішення. Однак, перед тим 14 січня виступає пан Могильов (міністр внутрішніх справ України) і заявляє, що кредитні спілки треба поховати. Яка, ви думаєте, реакція цього потенційного інвестора? Він приїхав через місяць від призначеного терміну і зараз ми ведемо в’ялі переговори, – говорить голова правління КС «Альянс» Геннадій Мельниченко.

За його словами, негативно впливають на діяльність кредитних спілок банки-конкуренти та небажання держави розібратися у проблемах, причинах і можливих наслідках фінансової кризи.

– Державі не вигідно «виходити» на певні персоналії. Коли відбувається «обвал» у кредитній кооперації, чиновнику (який відповідав за цю галузь) потрібно перевести стрілки на когось іншого, – зазначає пан Геннадій.

Як зауважує голова правління КС «Обереги» Ольга Гордієнко, її спілка нині перестала кредитувати. Проте пані Ольга оптимістично зазначає, що її спілка буде існувати доти, доки не розрахується із останнім вкладником. Фінансова ситуація у кредитній спілці «Альянс» трохи краща: за цей місяць видали 3 кредити. Проте у цілому, за словами Геннадія Мельниченка, люди звертаються у кредитну спілку неохоче, а сама вона – прискіпливіше ставиться до позичальника.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Мойша 17.03.2011 12:11
Ну и страна у нас. Сначала банально УКРАЛИ деньги, а вернее сбережения граждан советского сбербанка. Никто не ответил 8)
Пару лет назад "Надра" и еще целый список УКРАЛИ вклады граждан - и ничего и никому. Точно так и эти кредитные спилки. А теперь ОНИ же банки, спилки ПРОСЯТ (и за хаорошие откаты им дадут) рефинансировани е опять же из государственног о бюджета. Т.е. деньги опять же собранные налогами в бюджет страны с обворованных вкладчиков.
Двойной навар 8) 8) 8) 8) 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Володимир 17.03.2011 10:22
Цікаво, чому саме пресса заважає? Може тому що власники кредитних спілок уникают спілкування? А коли матеріал виходить з більшою кількістю слів постраждалих людей, обурюються про несправедливіст ь. Чим ще більше руйнуєте гарну думку про себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Бровко 17.03.2011 09:01
Ой це в загалі страшна КС Альянс",там працюють одні мошенники, чого тільки стоїть там начальник безпеки Віктор ..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Мілаша 17.03.2011 07:17
"Держава вже два роки каже нам, що у бюджеті грошей немає." - а з якого **** держава повинна рефінансувати кпедитні спілки, акі, граючи на людській необізнаності та жадобі розтринькали чужі гроші!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+8 #1 Николай 16.03.2011 21:13
Мельніч***.Я як вкладчик КС " Альянс" можу навести сотню прикладів, як і кого цей мерзотник обибрав та обдурив.
***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100