реклама

реклама

Правоохоронці знайшли чоловіка, що 15 березня в селі Шевченкове Звенигородського району підпалив свинарник. Втікаючи від вогню, мисливець за металом забув на місці пожежі власне пальто, яке і дозволило правоохоронцям швидко познайомитися із власником.

Вогонь впродовж години знищив покрівлю та перекриття споруди на площі в 1000 квадратних метрів.

Будівля свинарника належить фермерському господарству «Максименко» і в даний час не експлуатується. Через відсутність свиней, споруда не мала і охорони.

Як стало відомо, ввечері до споруди, у пошуках металу приїхав 35-річний місцевий житель. Захопившись цією роботою, чоловік опинився в сутінках, і аби завершити розпочате він замість ліхтаря, який забув узяти із собою, зробив із соломи смолоскип. Один з таких смолоскипів необережно покинутий на підлогу став причиною швидкого поширення вогню по солом'яній підстилці ферми.

Певний час «металіст» намагався приборкати вогняну стихію, проте вогонь захоплював більшу площу ніж чоловікові вдавалося загасити. Зрозумівши, що самотужки впоратися із вогнем йому не по силам, чоловік усе покинув і похапцем втік.

Після ліквідації пожежі та огляду місця події були знайдені речові докази, які дозволили встановити особу людини з вини якої сталася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100