Лідерів опозиції Віталія Кличка, Олега Тягнибока та Арсенія Яценюка не випустили в прямий ефір програми «Шустер LIVE» вчора о 20.30, як було заплановано, інформує «Українська правда».


Під час реклами, яка була після першої частини програми, лідери опозиції увірвалися до студії і намагалися з'ясувати, чому їх не впускали.

До студії також зайшов акціонер «Савік Шустер Студіо» Павло Елізаров, який, за словами Олега Тягнибока, був на вході і керував охороною.

Коли рекламна пауза завершилася, виявилося, що в ефірі телеканалу «Інтер» почався показ серіалу.

Коли це з'ясувалося, ведучий Савік Шустер у розмові з гостями в студії сказав, що, мабуть, це буде його останній ефір на телеканалі «Інтер» і таким чином він прощається з присутніми.

Шустер також сказав, що не знає, чи буде в п'ятницю продовження ефіру, і заявив, що не знав, що він буде перерваний серіалом.

На момент написання новини відбувалася суперечка між депутатами-«регіоналами» Оленою Бондаренко, Володимиром Олійником та Олександром Вілкулом, які взяли участь в першій частині програми, а також депутатами від опозиції.

У студії приглушили світло.

Яценюк заявив, що опозиція не збирається залишати студію, поки не відновлять ефір політичного ток-шоу.

«Отже, ситуація така. Починаючи з середи, адміністратори програми Савіка Шустера наполегливо запрошували в ефір лідерів опозиції. Кличко, Тягнибок, Яценюк підтвердили свою участь в ефірі», – розповіла свою історію депутатка «УДАРу», куратор Черкаської області у Верховної Ради України Ірина Геращенко. – «Вони приїхали на студію, на них почепили мікрофони. І коли лідери опозиції прийшли до студії, двері були заблоковані шафами-депутатами від ПР. Вони кричали, що опозиціонерів немає в списках і їх не пустять в студію. На щастя, це «Лебедине озеро» українського ТБ знімала камера іноземного ТБ. Відео ганьби і цензури, провокації і зриву програми є».

За її словами, депутатів, які блокували вхід, вона не знає.

«Вони заблокували вхідні двері і намагалися влаштувати штовханину», – повідомила Геращенко.

реклама

Коментарі  

 
+13 #4 Зви Сало 30.11.2013 12:35
У ситуації, що склалася в ході підготовки влади всіх рівнів до Нового року, по-новому починає звучати меседж "комуняку на гіляку". Більш того, з*являються нові актуальні річівки: "регіони у газони" і т.п.

Прикрась Ялинку свого міста! Здобудь путівку в Європу! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Слава 30.11.2013 12:02
Информация про якобы разгон Майдана, прозвучала в студии, через минут 30 после ухода оппАзиционеров. Журналист Интера, который находился на Майдане, в прямом эфире передал, что похоже, что применяют силу. Однако, после нескольких минут этот же журналист сообщил в прямом эфире, что милицией был оттеснен микроавтобус Арсения Яценюка, который призывал к беспорядкам, и никто не собирается разгонять Майдан. Похоже, что передачу Шустера, пытались использовать, чтобы выдать подготовленную Яценюком, Тягнибоком и Кличко провокацию за разгон Майдана...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Людина 30.11.2013 10:41
Звірі! Били всіх без виключення. Кийками, ногами, шумові гранати, травили газом. Все як у фільмі жахів. Зв'язок лежав понад годину. Вони навіть після зачистки розганяли людей, що збиралися більше трьох. Я знав, що вони-нелюди, але не думав, що в Україні дійде аж до такого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Йо-ма-йо 30.11.2013 10:27
Вночі по звірські був розігнаний Майдан. Проти мирних людей застосували зброЮ газ, кийки. Ну, що продажні і проплачені ригівські ч*рти, ви задоволені? вбивають .... ваших дітей, матерів, синів? Будьте прокл*тими, продажне би*ло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100