реклама Делікат

фото - сайт черкаського зоопарку

фото - сайт черкаського зоопарку

Несподіваний формат спілкування із журналістами обрав директор Черкаського міського зоологічного парку Євгеній Ван. Під час відповідей на запитання представників засобів масової інформації Євген Леонідович демонстрував «жителів» тераріуму – єменського хамелеона і королівського пітона. Про це повідомляє прес-служба черкаської мерії.

 Директор зоопарку розповів, що черкаський хамелеон унікальний, адже живе вже четвертий рік, зазвичай ці тварини в природі не доживають і до трьох років.

– Наш хамелеон є своєрідним родоначальником, від нього народилося вже чимале потомство, – зазначив директор зоопарку Євгеній Ван.

Черкаський королівський пітон має досить красиву окраску, є ще молодим. Раціон тварини складається з мишей та землерийок. Це неотруйна змія, яка найбільше поширена в Африці:

– Цікаво, що такою твариною африканські дітлахи грають у футбол. Пітон досить щільно згортається в м’ячеподібну форму, ховаючи при цьому голову, – розповів Євгеній Леонідович.

До речі, черкаський зоопарк єдиний в Україні, який має окрім неотруйних ще й отруйні змії.

Журналісти під час прес-конференції мали можливість потримати в руках тварин. Як наголосив директор зоопарку, завдяки такому своєрідному спілкуванню, представники світу медіа більше перейнялися проблемами закладу, що відповідно відтвориться в їхніх матеріалах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100