реклама

реклама

Соснівський районний суд міста Черкаси обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання стосовно депутата Черкаської міської ради Максима Булатецького.


– Суддя практично повністю задовольнив вимоги прокуратури і слідчого щодо мого перебування лише в межах Черкас без можливості виїзду за межі міста, – повідомив у коментарі «Прочерку» Максим Миколайович. – Мені потрібно здати закордонний паспорт, просити дозволу слідчого, суду або прокуратури на будь-які пересування. Зважаючи на мою підприємницьку діяльність, що стосується інших населених пунктів, зокрема Полтавської області, я не можу її здійснювати, тому що не можу виїхати без дозволу. Думаю, що дозвіл мені не будуть надавати, а будуть лише додатково тиснути і тиснути.

Такі обмеження стосовно Максима Булатецького діятимуть на час досудового розслідування кримінального провадження. Це рішення суду Максим Булатецький оскаржити не може і воно вступає в силу відразу після оголошенні судді.

– Ми навели аргументи, характеристики із місця проживання, місця здійснення моїх повноважень як депутата міської ради. Але суд задовольнив політичний тиск від посадових осіб, які дали безпосередню вказівку, – говорить Максим Булатецький.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури області, у найближчий термін кримінальне провадження буде скеровано до суду.

Нагадаємо, Максим Булатецький учора отримав повідомлення про письмову підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) під час підняття прапору Європейського Союзу на щоглі перед Черкаською міською радою 11 грудня.

Сьогодні о 12.00 помічник Соснівського районного судді Черкас Володимира Орленка викликав депутата на судове засідання для розгляду клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, яке мало відбутися через годину після телефонного дзвінка – о 13.00. Оскільки захисник Максима Миколайовича не встиг прибути на засідання, слухання перенесли на 15.00.

Максим Булатецький на сьогоднішньому зібранні у Черкасах так прокоментував це рішення суду - див. ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+4 #16 До речі 23.12.2013 13:48
В тюрмі у футбол грають на бетоні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Дж,Клуни 23.12.2013 13:38
Там ума на пляже играть в волейбол. Как только стали вызывать в ментовку сразу прибежал к коммунистам и просил взять на поруки. Вечный папочкин сынок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 незнайка 23.12.2013 13:00
Похоже парня собака Баскервиллей подставила!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Чукча 23.12.2013 12:24
Цитую Знаючий:
А в усьому винний Білоусов. Бо саме за його заявою порушили кримінальну справу.
Білоусов, чао!

Младший Булатецкий сам себе вырыл яму. Спокуился на деньги, землю...когда он в одной шеренге с регионами и под ихз диктовку голосовал "за" отставку бывшего мэра. И не он один, практически вся фракция "Батькивщины" притянула силком Белоусова в сегодняшнее кресло. И теперь не нужно все стрелки переводить на Белоусова. Белоусов никому не продался, он как был коммунистом так им оставался и остался, в отличии от ПРОДАЖНОЙ опозиции. И главное что тогда молчала и Свобода, Удар... а сейчас прозрели....и они абижены :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 УЖАСТЬ 23.12.2013 12:18
Цитую Черкасець:
Досить с*плі по м*рді розмазувати :sad: . цю справу закриють назавжди.

Отличие опозиции от действующей власти в том, что позиция в шаманских припадках провозглашает в принципе правильные речи, но беда в том что дальше слов дело не идет. Ну может для себя лично, могут немного вспотеть. Интересно, что этот юноша уже трижды депутат горсовета. Лично для меня этот факт был неизвестен. Как неизвестно и то, какая польза громаде города от его трижды депутатства. А зачем он депутатсвует спросите, отвечу, если пройдет на 4 срок он автоматически подпадает под Закон о пенсионном обеспечении госслужащих. Это так для электората, но простому госслужащему нужно отрабатывать по 8 часов в день а депутат..птица вольная и должность прибыльная. А сичас он почему такой хмурый. Черт с ним с отдыхом на Гаваях. Будет в биографии строка - "привлекался", а с этим уже в депутаты не зарегистрируют. Эта власть работает, а не горлопанит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Виборець 22.12.2013 10:27
Тулуб рейтинг Булатецькому малому робить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 блазень 21.12.2013 20:44
Ех, новорічні Канари мабуть не побачить-пєчалька :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Черкасець 21.12.2013 13:12
Досить с*плі по м*рді розмазувати :sad: . Скоро вступить у законну силу ЗАКОН УКРАЇНИ
"Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" і цю справу закриють назавжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Rost 21.12.2013 12:04
Нема справедливості. Памятаеш,Макс,я к ти підняв руку проти Одарича,..за БІЛОУСОВА_-__ПОСИПАЛИСЬ ОБШУКИ,КРІМІНАЛ ЬНІ СПРАВИ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ ,теж незаконні, ОТАКА ФІГНЯ МАЛЯТА....мавр сделал свое дело
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Весна2013 21.12.2013 11:19
Цитую Знаючий:
А в усьому винний Білоусов. Бо саме за його заявою порушили кримінальну справу.
Білоусов, чао!

А у кого по вашему был чуть ли не решающий голос за снятие Одарыча? Т.е. посути Максим своим голосом поставил Белоусова на пост ВО. Получи Максим свой выбор, ощути весь напор "демократии" от новой (выбранной тобой) черкасской власти! ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100