Василь Марштупа похвалився губернатору, що знає програму «Будуємо нову Черкащину» напам’ять

Василь Марштупа похвалився губернатору, що знає програму «Будуємо нову Черкащину» напам’ять

Найбільшою нині проблемою для працівників галузі культури є незабезпеченість соціальним житлом. Про це 31 березня на зустрічі з керівництвом Черкаської області повідомив голова обласної організації профспілки працівників культури Василь Марштупа.

– Ми пам’ятаємо часи, коли молодим фахівцям надавали гуртожитки. Сьогодні цього, на жаль немає. У нас є багато талановитої молоді, але їм немає де жити. Профспілка готова виступити ініціатором і взяти на себе пошуки шляхів вивільнення чи придбання гуртожитків. Думаю, у місті знайшлося б приміщення, яке можна переобладнати під гуртожиток. Але тут все залежить від підтримки влади, – зазначив Василь Марштупа.

Він зауважив, що знає майже на пам'ять «прекрасну обласну програму «Будуємо нову Черкащину», де серед пунктів чітко написано: «Забезпечення до 2013 року 100 освітянських та 180 медичних сімей упорядкованим житлом».

– Але працівники культури не менш важливі для нашої держави, – зауважив виступаючий.

Вислухавши його, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб дав доручення комісії обласної ради з управлінням культури розглянути це питання і винести на найближчу сесію обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100