реклама

реклама

Дружина екс-мера Черкас Анжела Одарич не організовувала у грудні традиційної акції «Святий Миколай живе в кожному з нас» через… розчарування у людях. Про це «Прочерку» повідомив її чоловік Сергій Одарич.

– Пам’ятаєте засідання суду в Черкасах щодо поновлення мене на посаді? Тоді під судом збиралися мої прихильники і прихильники моїх опонентів. Серед моїх прихильників, звісно, була моя дружина. Вона була і на засіданні суду. Моя дружина у тому натовпі моїх противників, що під керівництвом Партії регіонів пікетував суд, побачила людей, що допомагали їй як волонтери в акції «Святий Миколай живе в кожному з нас». Вона підійшла до тих жіночок і побачила цю ненависть в їх очах, побачила жадобу грошей, адже мітинг був проплаченим. Тоді в неї  опустилися руки і тривалий час вона виходила з депресії, – зізнався Сергій Одарич.

Навіть до кінця року, за словами екс-мера, вона не відійшла від розчарування в людях.

– Зрозуміло, що з таким розчаруванням у людях, з таким настроєм робити благодійні речі нереально. адже для цього треба любити людей, вірити в них і горіти ентузіазмом, – сказав Сергій Одарич.

Нагадаємо, що коли Сергій Одарич працював на посаді міського голови Черкас, Анжела Одарич щороку організовувала передноворічну акцію «Святий Миколай живе у кожному з нас». Метою акції був збір подарунків для категорійних діток (вихованців інтернатів, будинків сімейного типу, сиріт, інвалідів, дітей, позбавлених батьківської опіки). У найбільших торговельних центрах міста установлювалися новорічні ялинки, на які діти могли вішати листівки з проханнями. Напередодні Нового року подарунки дітям вручали волонтери.

реклама

Коментарі  

 
+1 #17 ТАМАРА 15.01.2014 20:32
Какие мы ЧЧУВСТВИТЕЛЬНЫЕ !ЛЛИЦИМЕРЫ продажные
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #16 федор принципиальный 14.01.2014 16:05
Цитую Alex:
Собака хорошая на фото...

Метко подмечено,жму руку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 Alex 14.01.2014 14:08
Собака хорошая на фото...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #14 федор принципиальный 14.01.2014 12:43
Черкащане давно"розчурувались"в семье одара,но мертвой хваткой,зубами, руками вцепился он в кресло мэра,хотя депутаты 5-ого созыва дважды пытались отправить его в отставку-везло ему пока не прошли выборы и новый состав не попросил его.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 Юрій 14.01.2014 12:28
Ну так треба прощати людей і рухатись далі. Якщо Ви впевнені, що робите хорошу справу, то при чому тут, як хто на Вас подивився.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #12 Петро Микитинко 14.01.2014 10:53
Що значить категорiальнi дiтки. Сама вона категорiальна. Дiти Одарича хай будуть категорiальними
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 Н2о 14.01.2014 09:20
не можу конкретизувати, але в людях Одаричі так і не навчилися розбиратися!! Підбирати команду потрібно собі по духу,а не якби подешевше!! Благодійність повинна бути не за гроші,а від душі( це мені так здається...). І, насамкінець,теж знаю сім'ю (дитина інвалід),де чекали і цьогоріч на "Миколайчика" (від Анжели Одарич)...не дочекалися.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Знаючий 14.01.2014 08:52
Та ні, не розчарувалась. Просто у вас заведено все робити лише для піару. А на цей час вирішили, що це недоцільно! А з приводу розчарування у людях, то ви і самі знаєте скільтки людей розчарувалися в Одаричу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 бродяга 14.01.2014 07:11
скажи мне - кто твой друг, и я скажу - кто ты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 ЗУБ 14.01.2014 00:38
Сам колись брав участь у розвозі подарунків - вони дійсно доходили адресно до кожної дитини... Це ті, які були звезені до офісу... А ті "благодійниці" мало того що отримували гроші за те що стоять біля ялинки, так ще і приховували подарунки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100