реклама

реклама

На фото – Анатолій Вакуленко. Джерело: http://www.ukravtodor.gov.ua

На фото – Анатолій Вакуленко. Джерело: http://www.ukravtodor.gov.ua

Колективом ДП «Черкаський облавтодор» із 20 січня тимчасово керуватиме головний інженер Анатолій Вакуленко. Він виконуватиме обов’язки директора підприємства-головного підрядника Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Його попередник Ігор Демиденко пропрацював у дорожній галузі 30 років. Облавтодор очолював із 2007 року, інформують у Службі автомобільних доріг Черкащини.

Подякувати за роботу та вручити Почесну грамоту від ПАТ «ДАК Автомобільні дороги України» Ігорю Демиденку приїхала заступник голови правління ПАТ «ДАК Автомобільні дороги України» Оксана Яценко. Квіти та відзнаки Ігорю Демиденку вручали в урочистій атмосфері.

– Хочу подякувати Ігорю Дмитровичу за хорошу роботу в галузі. Він тридцять років ремонтував і будував дороги разом із вами і нами, віддав найдорожче, що було – своє здоров’я, – сказала вона.

Перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк вручив Ігореві Демиденку нагрудний «Знак пошани» від імені Голови «Укравтодору» Євгена Прусенка.

Ігорю Демиденку вручили нагрудний «Знак пошани»

Ігорю Демиденку вручили нагрудний «Знак пошани»


– Як прийшов я сюди після армії, так усе життя в цьому приміщенні фактично моє життя й минуло. Найважче було будувати дорогу Київ-Одеса. І нічні наради, і всяке бувало, – пригадує Ігор Дмитрович. – Нині дорожникам важко працювати, бо чіткого планування та фінансування робіт немає. Тоді виконувалися міжремонтні терміни робіт, тоді дороги покращувалися, будувалися, на сьогодні важко зберегти те, що є. Дороги – це справа держави, адже по них судять про нас.

Тимчасово керуватиме підприємством головний інженер ДП «Черкаський облавтодор» Анатолій Вакуленко. У галузь він прийшов 1993-го року після закінчення Київського автодорожнього інституту. Спочатку працював шляховим працівником у Драбівській ремонтно-будівельній дільниці, з 2011 року – головним інженером ДП «Черкаський облавтодор».

– Основна наша задача сьогодні – зимове утримання доріг і забезпечення безпечного проїзду дорогами області. Для цього ми забезпечені паливно-мастильними матеріалами, проводиться ямковий ремонт на основних магістралях, – говорить Анатолій Григорович. – Досвід роботи колективу і керівників, думаю, допоможе ефективно спрацювати в зимовий період.

Щодо стану галузі навесні, то виконувач обов’язків директора налаштований позитивно і впевнений, що всі проблеми вдасться вирішити, адже прогнозує збільшення планів фінансування.

Облавтодор має одинадцять  асфальтобетонних заводив, шість із них будуть обов’язково задіяні. Вже сформовані 40 бригад із виконання ямкового ремонту з двадцяти трьох філій, ще вісім укомплектуємо.
Звільнився директор Черкаського облавтодору

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100