реклама

реклама

У мерії скасували анонсоване засідання сесії Черкаської міської ради у зв’язку з відсутністю кворуму. Відповідне смс отримала депутатка міської ради від «Батьківщини» Наталія Коваленко.

Повідомлення її здивувало, оскільки попередньо депутати підтверджували участь у сесії.

«Припускаю, що це провладна більшість у міській раді вирішила не брати участь у роботі сесії. І щоб завтра, втретє, не демонструвати громаді, хто не прийде на сесію у важкі для України часи, вирішили зазделегідь всіх повідомити, що сесія не відбудеться. Звичайно, вони знали, що опозиція збиралась робити завтра на сесії заяву щодо останніх подій в Києві, вшановувати пам’ять загиблих на Грушевського, ініціювати Звернення до ВР з вимогою скасування законів від 16.01.2014, отже фракціям ПР та Черкащан довелось би демонструвати свою позицію... Думаю, це і стало причиною № 1 для зриву сесії», – припустила у «Фейсбуці» Наталія Коваленко.

Водночас як повідомили «Прочерку» у прес-службі міськвиконкому, про те, що сесія не відбудеться, стало відомо лише кілька годин тому під час обдзвону депутатів.

– Коли був попередній обдзвін депутатів, то кворум збирався. Але деякі депутати сьогодні, коли прийшли на засідання комісій, попередили, що не зможуть з певних причин прийти: це і службові питання, і через хворобу... Крім того, деякі депутати і опозиції,і провладної партії поїхали на Майдан через напружену ситуацію в країні. Зрештою, коли робилася остаточна звірка депутатів, то виявилося, що завтра зможуть бути присутні лише 23 особи. Відповідно до законодавства кворум не збирається, – повідомила «Прочерку» заступник директора департаменту – прес-секретар міського голови департаменту організаційного забезпечення Юлія Крапива.

Як відомо, на завтрашньому засіданні депутати планували розглянути звіт член виконавчого комітету. Крім того, мало бути винесене питання щодо звільнення з посади заступника міського голови Павла Карася. Також народні обранці планували розглянути більше сотні «земельних» питань.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Олег 23.01.2014 10:21
Значит Карась ещё пока заступник, шоу продолжается...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Нестор Іванович 23.01.2014 10:17
Що Одарич із своїми коментарями замовк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Loki 23.01.2014 09:09
Да ну, из-за каких ещё таких подий? Просто погоды нынче стоят не хорошие для засидань. Я от тут вспомнил как фсё менялось на улице: "Над всей Испанией безоблачное небо", "Холодное лето 53-го", "В Сантьяго идёт дождь"!! "Украину сковали крещенские морозы. Всё покрыто белым саваном", "Олимпийская зима" ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100