реклама

реклама

Андрій Дзюба (у центрі) найбільше розчарований, що за його звільнення голосували начебто "хороші друзі"

Андрій Дзюба (у центрі) найбільше розчарований, що за його звільнення голосували начебто "хороші друзі"

Позбавлений сьогодні, 23 липня, на сесії Черкаської обласної ради посади голови депутатській комісії з питань екології та природокористування Андрій Дзюба зізнається "Прочерку", що передбачав такий хід подій:

– Розумію, що це був політичний хід з боку нової влади. Та якби не був у відпустці голова обласної ради Володимир Гресь, то на сесії голосували б і за його зняття. Можливо б керувати залишили його першого заступника Віктора Павліченка. А щодо голосування по керівниках  трьох депутатських комісій, то прикро було, що проти мене голосували мої хороші друзі… – каже Андрій Миколайович. – Але ж обласному керівництву Партії регіонів треба звітувати в Київ, тому й позбавляють представників опозиції керування цими комісіями.

Разом з тим, Андрій Дзюба каже, що йому імпонує жорстка концентрація влади, бо "з демократією потрібно вже зав'язувати".

– Я б теж так робив, як правляча коаліція. Бо демократія у нас свого часу стала переходити в анархію. Але разом з тим, перегинаючи палку, треба пам'ятати, що вона може зламатися. От для прикладу, у нас в тих-таки депутатських комісіях, якими керували представники БЮТ, право голосу мали і представники Партії регіонів, – говорить Андрій Дзюба.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100