реклама

реклама

У зв’язку з погіршенням погодних умов голова державної комісії з надзвичайних ситуацій та техногенно-екологічної безпеки Олександр Вілкул поставив завдання Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Темнику, голові ДСНС Михайлу Болотських, губернаторам мобілізувати всю спеціальну техніку та діяти на випередження з прибирання снігу з вулиць та доріг, ліквідації пошкоджень електричних та тепломереж.

– Підготовку до погіршення погодних умов ми почали заздалегідь. Минулого тижня я провів селекторну нараду, де поставив завдання комунальникам, рятувальникам, дорожнім службам, місцевій владі вжити превентивних заходів і бути напоготові для оперативного та своєчасного реагування на складні ситуації, тримати в посиленому цілодобовому режимі роботи аварійні та рятувальні служби. Необхідно забезпечити сталу роботу систем життєзабезпечення. Люди мають за будь-яких умов отримувати тепло, воду, електроенергію, газ, має працювати громадський транспорт. Це персональна відповідальність керівників регіонів та профільних служб, – цитує прес-служба слова Олександра Вілкула.

Наразі в регіонах функціонують 2358 пунктів обігріву, зокрема 236 від ДСНС та 2122 від місцевих органів влади. В пунктах обігріву рятувальники, медики та волонтери надають допомогу людям. Протягом минулої доби в пунктах обігріву надано допомогу 764 особам. Переважна більшість пунктів обігріву розташована у Запорізькій, Луганській, Полтавській, Сумській, Кіровоградській та Черкаській областях, в яких найбільш низька температура повітря – до 23 градусів морозу.

Нагадаємо, у Черкасах працюють пункти обігріву за такими адресами:

– фойє адміністративної будівлі управління праці та соціального захисту Придніпровського району (бульв. Шевченка, 307);

– територіальний центр соціальної допомоги населенню Соснівського району (вул. Пушкіна, 13а);

– територіальний центр соціальної допомоги населенню Придніпровського району (пров. Короткий, 4);

– фойє адміністративної будівлі управління праці та соціального захисту Соснівського району (бульв. Шевченка, 117);

– фойє Черкаської міської ради (вул. Б.Вишневецького, 36).

реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Шо 23.01.2014 17:48
Они уже месяц как работают на упреждение. Переписывают счета на подставных и оффшорки, выходят в наличку, переоформляют недвижимость и прочее. Вся загвоздка еще в том, что под мониторинг попадают родственники - жены, детки, тещи и деловые партнеры (соучредители). Времени крайне мало. Все надежда на то, что беркут простоит хотя бы неделю. Обещают в три короба: премии, квартиры раненым, прекрасных дев в Валгалле. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Loki 23.01.2014 17:33
И откликнувшись на этот призыв, всем показал пример губернатор Лемберґа! Великий почин! Присоединяйтесь и остальные. Пока погодная ситуация не погіршилась. Срочно!))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Оса 23.01.2014 17:27
Цікаво, а де його дружина рожала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 23.01.2014 17:02
Вот фото Працюючого на выпередження Во время осеннего похолодания рожениц везли рожать в неотапливаемые медучреждения Подготовиться к вступлению в ЕС тоже то ли ума то ли времени не хватило
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100