реклама

реклама

Уже близько двох тижнів із заступником міського голови Черкас Павлом Карасем ведуться «бесіди» щодо того, щоб він «мирно написав заяву» і пішов зі своєї посади. Неодноразово «бесіди» переходили у формат шантажу. Проте сам Павло Миколайович для звільнення не бачить підстав і вважає, що свою роботу виконує якісно. Про це він розповів у коментарі «Прочерку».

Учора заступник мера Павло Карась зняв у кабінеті портрет Степана Бандери, вважаючи, що вирішальне для його роботи засідання міськради відбудеться сьогодні

Учора заступник мера Павло Карась зняв у кабінеті портрет Степана Бандери, вважаючи, що вирішальне для його роботи засідання міськради відбудеться сьогодні


– За що мені писати заяву про звільнення? Місто не готове до зими? В когось немає тепла чи гарячої води? Я свою роботу оцінив. Крім того, я тут (у міськвиконкомі, – ред.) – єдиний представник адекватних людей. Це моє місто! Піти мають вони, а не я. Єдина причина мого звільнення – це команда прибрати через політичні переконання. І Білоусов старанно виконує цю вказівку, – зазначив у коментарі «Прочерку» Павло Карась.

Хто саме його шантажує, Павло Миколайович не сказав. Натомість зазначив, що його звільнення – це вказівка з облдержміністрації.

– Але Білоусов робить це з радістю. Він, щоб міг, розстріляв би мене. Це – принципова нелюбов. Зіткнулися світи. Його – темний, мізерний і паскудний, той, що відмирає, світ, де класно жити у страху. Цей світ для нього рідний, і він його тримається з останніх сил. І мій, – впевнений заступник мера.

Самого ж Білоусова Павло Миколайович вважає несамостійною людиною.

– Віктор Білоусов – це людина, яка не здатна самостійно ухвалити жодного рішення. Останні 8 місяців йому надходять щоденні вказівки з облдержадміністрації. Коли Білоусов не отримав вказівку щось зробити, то не робить нічого і дуже злиться, коли робить хтось інший. Бо він не здатний на це! Він – не керівник, а лише виконавець. Причому тупий, тому що розумний думає, що він робить. А він – як той «беркутівець». Йому байдуже! Дали команду заборонити масові заходи, то Білоусов ,як отой піп, який і лоба розіб’є: заборонив і Новий рік, і Різдво, і Водохреще, і святкування його улюбленого Дня визволення Черкас. Він заборонив усі масові заходи! Потім йому довелося самому порушувати рішення суду, бо він не думає… – пригадав Павло Карась.

Проте, на думку заступника мера, така несамостійність цілком влаштовує голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

– Думаєте, Тулуб не бачить, хто такий Білоусов? На відміну від Білоусова Тулуб – це розумна людина. Він чітко бачить, що Білоусов – нуль, який не здатний нінащо. Але він гарно виконує його команди. Проте ви уявляєте, як важко Тулубу? Керувати областю та ще й містом! Але це той єдиний стиль керівництва, який його влаштовує. Іншого він не сприймає. Причому керувати в буквальному сенсі. Вказівки даються навіть про те, де яму залатати і куди машину відправити, – зазначив Карась.

Уже на наступній сесії депутати розглянуть проект рішення щодо звільнення Павла Карася «за порушення присяги». Сам чиновник вважає, що в проекті «багато брехні».

 

 

 


– Коли я звітував про підготовку до зими, то отримав схвальну підтримку міської ради. Зокрема, задовільною визнав підготовку до зими і сам Білоусов. Сказати, що у сфері житлово-комунального господарства немає проблем, буде неправдою. Вони є і будуть, тому що ця галузь потребує зовсім іншого фінансування і інших підходів, – додав Павло Миколайович.

Чи буде Павло Карась оскаржувати своє звільнення, якщо це таки відбудеться, поки не вирішив. В українські суди та міліцію він не вірить.

реклама

Коментарі  

 
+5 #10 Анатолій 24.01.2014 11:16
Дійсно, пане Карась, порівнювати Білоусова і Вас - це небо і земля. Ви порівняно з ним просто .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #9 Кленов 23.01.2014 20:51
Карась как тот дед из Свадьбы в Малиновке,власт ь меняется пора шапку менять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #8 Олег 23.01.2014 19:26
Скучно без Паши будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Рядовий 23.01.2014 19:26
Якщо Білоусов для Карася не керівник, то хто тоді сам Карась. Правильно - ніхто!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Кальчанский 23.01.2014 19:18
Павел Николаевич, вы неблагодарный и злой человек. Только лишь благодаря Белоусову Вы оставались на этой высокой должности так долго. Город терпел вашу некомпетентност ь, но всему терпению приходит конец. А Белоусов в отличии от Вас - достойный человек
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Остап Вишня 23.01.2014 19:07
Паша, ну ти і .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 иван 23.01.2014 19:02
И кого же этот Паша не обл...вал чтобы спасти свою шкуру на руководящем стуле и Волошина и Каленчука и Одарича а теперь и Тулубу готов ли..нуть с усердием а вчера ещё кричал на площади как Олень в 2004-м "з*ка геть"
А потом всё равно продавал их всех за десять сребренников
Только в этот раз видно дадут всё же этому ..... пинка под з*д и поделом
Что ж ты портретик то снимаешь то вешаешь ...........смешной
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Короп 23.01.2014 19:01
Карась, у Вас роздвоення особистості. То Ви місяць тому заявляли, що самі підете з міськвиконкому, бо не хочите бути тягарем для міського бюджету, а тепер Вас і мітлою не вижинешь! Якщо Вам здається, що за політичними гаслами Ви сховаєтесь від некомпетентност і, то ні. Всі уже знають, що у роботі Ви повний нуль. А до Білоусова Вам ще ой як далеко, краще вже б мовчали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 незнайка 23.01.2014 18:57
Не забудь телогрейку з напысом РЯТУВАЛЬНЫК Портрет дома пригодится в спальне прицепишь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Респект 23.01.2014 18:56
Цитую Карась:
– Думаєте, Тулуб не бачить, хто такий Білоусов? На відміну від Білоусова Тулуб – це розумна людина.

Фууууууу, яка гидота, а я то думав що він людина, а він всього навсього хитромудрий ли...н-пройд*світ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100