реклама

реклама

Голова фракції Партії регіонів у Черкаській міській раді Ігор Мельников називає трагедією загибель п’яти активістів Євромайдану на вулиці Грушевського в Києві. Водночас він не бачить підстав, щоб вийти з Партії регіонів. Про це Ігор Мельников розповів у коментарі «Прочерку».


– Те, що трапилося вчора на Майдані, – це велика трагедія. Співчуваю людям, які загинули в цій боротьбі, тим, хто поранений. Для мене це – шок. Жах якийсь. Ніколи не думав, що таке може трапитися у нашій країні. Були Майдани і 2004, і 2006 років. Але такого ще не було ніколи. Це трагедія всього українського народу, – вважає Ігор Мельников.

На його переконання, зараз потрібно «дати оцінку тим, хто давав відповідні накази». Втім депутатів з Партії регіонів він вважає непричетними до того, що відбулося.

– Коли ми зайшли у міську раду, то в нашій фракції були 14 осіб, сьогодні вже 21. Не треба думати про те, що робиться у Верховній Раді. В них там є свої депутати, міністри, прем’єри тощо… – зазначив Мельников. – Я переживаю особисто. Але я – депутат міської ради, а не Верховної Ради. Я вважаю, що нам треба працювати над міськими проблемами: дороги, освітлення…

Також він додав, що загалом мирний протест не засуджує, і що владі слід думати про народ, бо «про нас не подумають ні Європа, ні Росія».

– Люди хочуть кращого життя. Хочуть більше робочих місяць, покращення соціальних послуг тощо… Це я кажу просто як людина, не враховуючи якісь політичні моменти. Я певен, що в Україні настане своя благодать. Ми – великий край з великою історією, – зазначив він.

Виходити з Партії регіонів, у якій він перебуває з 2006 року, Ігор Петрович не планує.

– Учора прийшла СМС-ка: «Виходь з Партії регіонів, бо склалася ось така ситуація». О 12 ночі, кілька днів тому. Виявилося, що всім депутатам нашої фракції прийшли такі СМС-ки. Але хіба як депутат я роблю щось протизаконне, що викликає непорозуміння, викликає радикалізм? – запитав Ігор Мельников.

Водночас на пропозицію журналіста «Прочерку» поїхати в Київ і поспілкуватися з «Беркутом», аби той більш зважено ставився до мітингувальників, депутат міської ради додав:

– Розглянемо таку пропозицію на фракції. Приймемо якесь рішення. Я нещодавно приїхав з-за кордону.

Також «регіонал» запевнив, що пішов би на Майдан, якби в нього не було роботи.

– Я вважаю, що як депутат маю виконувати свою роботу. Якби був безробітним, я б поїхав на Майдан, поговорив би з мітингувальниками, відчув би дух Майдану, – зазначив Ігор Мельников.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+16 #8 Loki 23.01.2014 19:20
Сколько говорит там во фракции? Да как пишут ему сейчас его кумпаны по партии в смс-ках: "Да у нас это число при первом же серьёзном шухере до нуля сожмётся!" Перебор!! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #7 проф. Плейшнер 23.01.2014 19:16
Нужно выносить их уже. Кузя на выход!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #6 Черкасець 23.01.2014 18:51
Ще зарано. Масова зміна політичної орієнтації відбувається при зміні керівництва держави. Гадаю, Муля вже до "Удару" приглядається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+34 #5 Черкащани 23.01.2014 18:39
Скоро будете безробітними і відчуєте дух МАЙДАНУУУУУУ ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #4 333 23.01.2014 18:38
сысоев.у на выход :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #3 Шо 23.01.2014 18:35
Боятся фальшстарта. Еще надеются что как-то рассосется, перейдет в фазу бесконечных переговоров и торгов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 незнайка 23.01.2014 18:33
Кому нужен штат в 500 чиновников МВК?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #1 санкція 23.01.2014 18:27
ой, Мельников, скоро будеш розказувати: "Коли я ще міг їздити за кордон..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100