реклама

реклама

Керівництво опозиційної обласної адміністрації закликає черкащан 7 квітня вийти на мітинг, що відбудеться під гаслом «За соціальні права черкащан! Ні – ціновому геноциду!» Мітинг відбудеться о 14 годині на Соборній площі.

За словами керівництва опозиційної адміністрації, нинішня влада проводить політику геноциду.

– Це, до речі, підтверджує і сама влада, подаючи статистичні дані, що у січні цього року на Черкащині народилося 977 малюків, а померло 1796 осіб. Такого ще не було за всю історію незалежності України, коли смертність вдвічі перевищувала народжуваність… – говорить координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Закликаючи черкащан вийти на площу, доповідач пригадав не одну акцію протесту, що відбулася за останні декілька тижнів в Черкасах.

– Але всі чомусь протестують окремо. Ви пам’ятаєте автопробіг, який нещодавно відбувся в Україні? Чому він пройшов мимо Черкас? Бо підприємницькі структури не змогли зорганізуватися і провести спільну акцію в обласному центрі. А пам’ятаєте акцію «Нашої України» проти цінового геноциду? А протест молоді проти підвищення вартості проїзду в міському транспорті? Подібних прикладів багато. Акції відбуваються розрізнено і досить немасово. Тож вони не показують реальну позицію виборців щодо владарювання команди президента на місцях! Тож ми нашим об’єднанням доводимо, що нинішня влада є тимчасова, з нею можна боротися і перемагати! – наголошує Леонід Даценко.

– Коли хоча б 60% черкащан вийде на майдан, влада змушена буде прислухатися. Так, ми можемо не бачити, що робиться у Донецьку чи Львові. Але ж ми бачимо, що робиться на Черкащині! Програма президента щодо покращення життя не виконується. Так, певній кількості сімей Україні стало жити краще, але пересічним громадянам – ні! Ніяких сподівань, що влада зробить нас щасливими бути не може. От у нас постійно на слуху ситуація в Лівії. Я вважаю, що ми повинні мирним шляхом об’єднувати людей, – зазначає депутат Черкаської міськради Микола Булатецький.

Опозиціонери натякнули тим політичним силам, які ще не вступили в Раду опозиційних сил (а це, зокрема, ті політичні сили, які асоціюються з опозицією, – «Свобода», «Наша Україна» і «Фронт Змін»), що нинішня влада будує тоталітарну систему, яка рано чи пізно наштовхнеться на великий спротив народу. А Леонід Даценко запропонував владі діалог.

– Наші майдани – це громадський цивілізований прояв волевиявлення громадян. І влада має почути. Бо в кожному нормальному суспільстві повинен йти діалог влади з громадою, влади з опозицією, – наголосив Леонід Даценко.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Мойша 06.04.2011 13:06
Почему люди так инертны?
Просто после предательства народа Ющенком, народ стал апполитичен и уже не верит никому. Есть еще кучка верующих, голосвавших за "регионы" но мне кажется и они уже сыты разговорами о Новой Украине, Черкащщине, Черкассах...правда уже не каждый может себе позволить купить 1кг. гречки, капусты или заправить машину
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Нетолерантний 06.04.2011 00:39
От про натяк не зрозуміло. Для чого натякати загальновідомим и істинами? І кому? "Свободі"? А хто натякає? УНП? Даценко краще б натякав своїм партійним керівникам, що негарно допомагати розбудовувати тоталітарну систему, голосуючи за рішення, які диктує у ВР влада. А ще натякнув би сам собі, що негарно, очолюючи осередок сумнівноопозиці йної партії, яка лише місцями в опозиції - вказувати кому і куди долучатися. А ще мав би натякнути собі, що опозиційна діяльність передбачає собою не порожній інформаційний піар, а конкретні кроки і дії. А то звикли гарно називатися, оцінювати усіх, а працювати забувають. Мав би натякнути собі, що негарно натякати тим, хто із березня 2010 року в Національній опозиції до влади, на потребу ще раз входити в опозицію. Та й зрештою має собі натякнути, що негарно, маючи в осередку кількох активних партійців і "активістів", які тримають прапори за 20 гривень за мітинг взагалі називати себе координатором опозиції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Петро 06.04.2011 00:00
Шановний, Леонід Даценко, хоч "Батьківщина" і являється опозиційною партією,то це всеодно не допоможе Вам зібрати бажану кількість людей, тому що її прихильники масово виходять з партії розчарувавшись в ній, тому майте це на увазі і не покладайтесь на неї, вона в Черкаській облаcті пройдениий етап ... нажаль!!!!! Хоча з булатецьким можна мати справу-він чесна людина. Виникає питання шо він робить в колі тушок Добровольських, Слуцйок і багатьох інших?????? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100