Між вулицею Крилова та провулком Молдавський в Черкасах трапився порив водогону з холодною водою. В результаті цієї аварійної ситуації без холодної води лишилось близько двохсот приватних домоволодінь, які отримували водопостачання від цієї мережі, зазначає перший заступник директора департаменту-начальник відділу житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

За її словами, зараз на місці пориву працюють бригади КП «Черкасиводоканал», які здійснюють розкопку верхнього  шару ґрунту, аби дістатись до аварійної ділянки.

– Роботи ускладнюються несприятливими погодними умовами. Адже сьогодні практично постійно хурделить, низька температура повітря. До того ж, комунальникам доводиться фактично довбати мерзлу землю, аби дістатись місця пориву. Проте, незважаючи на всі ці негаразди, роботи тривають, аби в максимально короткі терміни ліквідувати аварійну ситуацію та налагодити подачу холодного  водопостачання до осель містян, – повідомила Алла Олександрівна.

Також чиновниця звернулась з проханням до мешканців приватних домоволодінь, які тимчасово опинились без холодної води, з розумінням поставитись до ситуації, що виникла через зношеність мереж, яким вже понад півстоліття, інформують у прес-службі Черкаськогоміськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 незнайка 29.01.2014 11:55
Горожане не первый день З РОЗУМИННЯМ СТАВЛЯТЬСЯ к 500 чиновникам МВК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100