Партія регіонів і опозиція не домовилися щодо закону про амністію і створення тимчасової спеціальної комісії (ТСК) для зміни Конституції України. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив народний депутат фракції Партії регіонів, колишній міський голова Черкас Володимир Олійник, інформує «РБК-Україна».

Переговори з підготовки проекту закону про амністію складні. Ми очікуємо, що сьогодні розглянуть два питання: проект закону щодо амністії та створення комісії з підготовки змін до Конституції, – заявив він.

Депутат повідомив, що поки що остаточний проект закону про амністію не готовий, як і не ухвалене рішення про персональний склад комісії.

– На цей момент так і не відомо , чим вони закінчилися. Що таке амністія? Це правове питання. Захоплення адміністративних установ – це злочин, що тягне за собою покарання... Можливо, слід передбачити в законі позиції: звільняєте одну будівлю, настає амністія для цих осіб, другу будівлю – аналогічний механізм, – заявив Олійник.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Flyer 01.02.2014 01:33
Яка амністія? Вони що, справедливо засуджені? Чи є доказаний зл..чин і рішення "самих справедливих" судів"? Ні ! ! ! Продажні з...ковські холуї мирних громадян України (поки ще занадто терпеливих та не озброєних) відловили на вулицях, оббрехали та кинули в КПЗ, або катують, вб..вають та викидають по лісосмугах. Палять авто. Тепер зробили з них заручників в торгах за вивільнення вулиць та адмінбудинків. Піратські закони про амністію, щоб в черговий раз українців поставити на коліна. ПР...ни в черговий раз: «развели как котят». Лише звільнення заручників без всяких умов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 КУКУ 29.01.2014 14:51
ЧЕЯ Б МЫЧАЛА А ТВОЯ Б МОЛЧАЛА ОЛИЙНЫК
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Гость 29.01.2014 14:48
Роману. Сначала пусть м...нты ( или парламентская следственная комиссия) установят тех т...тушек, которые совершили эту провокацию и покрущили мебель. Вот пусть они и отвечают. Майдановцам это было не к чему. Майдановцы и непричастные - потерпевшие, а не преступники!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Роман 29.01.2014 13:46
"звільняєте одну будівлю, настає амністія для цих осіб, другу будівлю – аналогічний механізм" Бред! Как говорил Жеглов В*р должен сидеть в тю..ме!" А то получается - окна-двери-мебель соседу побил - это криминал, а то же в гос учреждении во время "мирной" демонстрации - это политические репрессии.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 куля дура 29.01.2014 13:32
А вы, ребята из власти? Хватит ли у вас мужества признать собственные ошибки и ответить за них. Или будете прятаться за "мы не виноваты", "это не мы" и продолжать подставлять молодых парней из силовых органов вместо себя?

Крутые ли вы парни, когда дело доходит до вашей личной ответственности ?
Попробуйте оказаться такими же крутыми. Здесь по нахалке всех не застремаете, здесь расстрел исподтишка не проканает. Все равно найдут и накажут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 незнайка 29.01.2014 13:22
Одно-не готово другое-недомовылысь только Олийнык до скончания века готов в кресле ВРУ ДОМОВЛЯТЬСЯ И ГОТУВАТЫСЬ Цикаво до чого готуеться Олийнык?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 макс 29.01.2014 12:50
коли цю ... олійника затреторять за його діяння"закони" в т...гу, і як така ....топче українську землю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100