реклама

реклама

До кінця квітня найбільший довгобуд Черкащини – обласну дитячу лікарню – буде введено в експлуатацію. Про це сьогодні на прес-конференції, яка була присвячена підсумкам роботи за рік, повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Цікаво, що прес-конференція проходила у конференц-залі обласної дитячої лікарні.

– І це символічно. Цей довгобуд будувався з 1991 року. Я обрав це місце для проведення прес-конференції, щоб показати, який результат роботи нашої команди за рік. Ви пам’ятаєте у якому стані був рік тому цей об’єкт? Сьогодні ми завершуємо будівельно-монтажні роботи і найближчим часом всі ми станемо свідками вводу в експлуатацію цього надважливого об’єкту в області. Ми цього року підкоригували складені торік графіки. Бо життя є життя. Інколи фінансування, обладнання надходить несвоєчасно. Але десь тижнів через два-три, тобто до кінця місяця цей об’єкт буде введено в експлуатацію, – зазначив Сергій Тулуб.

"Ви пам’ятаєте у якому стані був рік тому цей об’єкт? "

"Ви пам’ятаєте у якому стані був рік тому цей об’єкт? "

За словами губернатора, саме в цьому закладі отримуватимуть сучасні медичні послуги діти з Черкащини. Тут вже монтується сучасне обладнання. Як зазначив Сергій Тулуб, «тут зараз формується колектив професійних лікарів, які надаватимуть таку допомогу дітям, щоб смертність зменшувалася. Саме тут буде відкритий неонатальний центр з сучасним обладнанням»

Голова Черкаської ОДА повідомив, що нині на об’єкті працює 500-600 осіб. Крім того, на благоустрої території працює молодь. Це студенти, що у вільний від навчання час допомагають наводити лад на території.

– Я дуже вдячний молоді Черкас, студентам, які теж тут працюють, наводять порядок, чистять. Молодь з задоволенням це робить. Вони приходять у вільний час і я їм дуже вдячний за це. Також вдячний керівникам цих вищих навчальних закладів, – сказав губернатор.

Як відомо, ректори обох потужних вищих навчальних закладів Черкащини – Юрій Лега (ректор ЧДТУ) та Анатолій Кузьмінський (ректор ЧНУ ім.. Б. Хмельницького) – є членами ПР, депутатами обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Дворник 07.04.2011 16:52
А случаем не встречали там застрельщика - стахановца бесплатного труда, по наведению порядка на улицах и скверах..голову областного центра занятости? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Он на предыдущих фотографиях, в перчатках, чтобы не замарать руководящий перст, очень плодотворно указывал женщинам где грести этот самый мусор. :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 читач 06.04.2011 17:30
я вже й бачу, з якою радістю вкалують студенти. Це мабуть,боржники спокутують свої гріхи,щоб не відрахували з вузів за хвости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100