Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький просить в. о. міського голови Віктора Білоусова доручити створити комісію щодо розслідування вимкнення світла в Будинку культури імені Івана Кулика напередодні засідання Народної ради Черкас. Текст звернення від озвучив під час засідання сесії міської ради.

Олександр Романович розповів, що 29 січня 2014 року депутати міської ради разом із представниками громади міста подали заявку на проведення зборів Народної ради у Будинку культури ім. І. Кулика на 16.00. За 10 хвилин до проведення зборів було відключено освітлення, що мало на меті перешкодити проведенню цих зборів.

– Коли я почав з’ясовувати, у чому причина, то з’ясувалося, що директор КП «Черкасиінвестбуд» Олександр Сіренко дав команду своєму помічнику прийти на прохідну Центру надання адміністративних послуг, взяти ключ, піти до підстанції та вимкнути світло. Я знайшов цього помічника на місці, поставив питання: «Чому не працює світло у приміщенні?» Він сказав, що боїться виникнення пожежі та почав говорити нісенітниці. Далі з’ясувалося, що команду він отримав від свого директора Олександра Сіренка, – розповів Радуцький.

За словами депутата, перетелефонувавши директору, він зрозумів, що світло вмикати ніхто не буде.

– Я його попередив, що він несе відповідальність за свої дії. Світло було вимкнено повністю по всій тютюновій фабриці. Завдяки його діям було перервано навчальний процес у дітей із позашкільних занять. Більше 100 дітей було евакуйовано. ЦНАП також припинив функціонування. Відвідувачі не розуміли, що відбувається. Насоси, завдяки яким подавалося тепло в систему опалення, вимкнулися, що могло призвести до аварійного стану всієї будівлі. Ми всі пам’ятаємо, що тютюнова фабрика була передана на баланс міста, щоб жителі Черкас могли користуватися різними послугами, – нагадав Олександр Радуцький.

Зрештою він попросив Білоусова у разі підтвердження наведених фактів розірвати контракт із директором КП «Черкасиінвестбуд» Олександром Сіренком.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 досье 01.02.2014 15:50
Имени Кулика - это хата, где делают темную и переводят стрелки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 незнайка 31.01.2014 17:09
Каким органом государственной власти и в какой стране зарегистрирован о это сборище самозванцев? Способны обманом-снизить тарифы-лишить горожан легитимно избранного городского Головы И еще умудряется кто-то из МВК давать разрешение на использование Кадровая политика по-белоусовски если не 23-летние директора то НАУКОВЫЦИ от пединститута
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 WTF 31.01.2014 16:53
За водоканал вже напросився, ...!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Н2о 31.01.2014 16:39
..звільнити,і поставити....когось,який би дозволяв проводити (безкоштовно) все і всім!! Адже це ж все народне майно? захочемо повибиваємо вікна,обп***ємо двері..?!! Постворювали самі собі якісь ради,самі себе призначили...Комрад **Радуцький,скі льки виборців за Вас проголосувало?? отож бо- сидіть в своїй дирекції парків,береіть граблі,лопати- і вперед наводити порядок на довіреній Вам місцині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Культура 31.01.2014 16:27
ЗВІЛЬНІТЬ БУДЬТЕ ЛАСКАВІ ТІ-ТОВСЬКУ та ШЕ-ПЕЦЬКУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100