В суботу, 1 лютого о 16:00 в місті Умань по вулиці Тищика  відбудеться урочисте відкриття  льодової  ковзанки «Льодовий період».

Давньою мрією уманських хокеїстів було мати в своєму місті каток, який облаштовано для занять улюбленим видом спорту. Цього року вони наполегливо вирішили втілити свою мрію і облаштовували в місті льодовий каток. Розміщена ковзанка буде по вулиці Тищика 12-а.

Найближчий льодовий каток, де  можна було проводити тренування та ігри, виявився у місті Біла Церква. Вже близько року граємо там в аматорський хоккей. Тому дуже раді, що тепер не треба буде їздити так далеко. Тай уманчанам буде де проводити дозвілля, - розповідає Андрій Цар, один з гравців хокейного клубу "Умань".

Одне із ключових питань – освітлення ковзанки, допоміг вирішити народний депутат Антон Яценко. Завдяки його допомозі було придбано все необхідне устаткування для монтажу освітлення льодового майданчика і зроблено всі необхідні роботи для підключення його до електричної мережі.

Відтепер, незважаючи  на те, що взимку рано темніє, каток буде  гарно освітлений  і це дасть змогу  дітям кататися  на ковзанах і грати в хокей  на ковзанці можна буде і у  вечірню пору.

Каток працюватиме щоденно з 9 до 22. Відвідати його зможуть усі бажаючі. Тільки у часи тренувань  хокеїстів і спортивних змагань  ковзанка буде   тимчасово   зайнята.

Отже, запрошуємо всіх уманчан та гостей міста на відкриття ковзанки!

Сам же народний депутат України Антон Яценко зазначає, що це лише початок. В найближчі роки і Умані буде продовжуватись розвиватись інфраструктура міста. Зокрема, буде  завершено реконструкцію парку ім. Т.Г. Шевченка, парк Черняховського, розпочато реконструкцію центральної  площі Умані.

Про це інформує прес-служба нардепа Антона Яценка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Гонта 02.02.2014 00:53
Може він з центральної площі..... забере? А після 22-ої в місті комендантська година наступе? Адже цей гореполітик у ВР ратував за введення військового стану. Ковзайся сам з однопартійцями на своїй ковзанці. А у нас через тиждень тепло настане.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100