3 лютого, у понеділок, в Черкаському апеляційному суді будуть розглядатися справи 10 затриманих активістів Євромайдану. Про це інформують у «Фейсбуці» у групі «Демократичний Альянс – Черкаси».

«Треба підтримати своїх! Початок розглядів о 10:00! Приходьте, приносьте дрова, термоси з чаєм, будемо зігрівати одне одного. Малюйте плакати: «Судіть чесно!», «Дітям - волю!», «Ми стежимо за вами!» та інше. Беріть шумові знаряддя (марокаси,трещітки тощо) - важливо, щоб нашу підтримку ЧУЛИ затримані і судді. Хто захоче бути всередині - візьміть обов’язково паспорт. Давайте дамо зрозуміти, що МИ СВОЇХ НЕ ЗАЛИШИМО!» – закликають активісти.

Нагадаємо, що апеляційний суд Черкаської області звільнив з-під варти та залишив під домашнім арештом підозрюваних у штурмі Черкаської ОДА Олександра Овчиннікова, Олександра Шульгу. Під домашнім арештом і надалі залишатиметься Олег Снігур, а от розглядати по суті апеляційне провадження щодо Віталія Сабашенка суд був позбавлений можливості, тому залишив його під вартою з визначенням застави у розмірі 24360 грн.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Максим 03.02.2014 15:29
А застава - така собі... маленька. Майже три тисячі зелених, як у Євросоюзі. То наші слідчі з прокурорами давно вже у Європі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100