Близько 20 черкаським автомайданівцям, які брали участь у автопробігу 22 січня, вже надійшли повістки до Державтоінспекції. Там їх хочуть оштрафувати за порушення правил паркування.

Намагалися перешкодити Автомайдану працівники ДАІ намагалися ще 22 січня. Поки автомайданівці відносили свої вимоги в будівлю облдержадміністрації, біля їхніх автівок метушилися ДАІвці. На вимогу учасників автопробігу інспектор так і не представився. Спочатку він звинувачував водіїв у порушенні правил паркування, потім – у створенні заторів. На місці події не складено жодного протоколу. Проте вже за кілька днів автомітингувальники почали отримувати «листи щастя», йдеться в сюжеті «ВІККА-новин».

– Власники автомобілів, які проживають у районах, отримали протоколи. А до деяких навіть працівники ДАІ приїжджали додому, намагаючись погрожувати, а називали це проведенням профілактичної бесіди, – каже учасник черкаського Автомайдану Геннадій Палієнко.

– 28 числа прийшла повістка про те, що треба з’явитися до ДАІ 27 числа. Тобто заднім числом. Коли я пішов до ДАІ, мені сказали, що протокол про правопорушення вже направлений, бо ви не з’явилися у вказаний час, – обурюється учасник черкаського Автомайдану Валентин Чернявський.

Цю ситуацію в обласній автоінспекції на камеру відмовилися коментувати. Від автомайданівців там чекають по 255 гривень. Саме в стільки оцінюють їхні правопорушення. Ці рішення активісти планують оскаржувати.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+18 #1 Дід Трохим 03.02.2014 16:44
А "ДАІвці" не хочуть прислати повістки дядям на крутих великих машинах, шо паркуються ПРЯМО НА БУЛЬВАРІ біля "Деліката" на Казбеті і біля Любави? Чи там жим-жим? Чи віченьки хазяї баблом позатуляли? ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100