Сьогодні біля Черкаського драмтеатру ім. Т. Шевченка прибрали паркан. Його встановили, коли в закладі розпочалися ремонтні роботи.


За словами директора театру Володимира Осипова, паркан встановили, бо планували виконати реконструкцію ганку. Проте робітникам завадила холодна погода.

– Тому з 25 листопада до кінця року вони робили ремонт 2-го та 3-го поверху. Вони вже виконали підготовчу роботу, підготували площу для плитки. Проте фінансування до кінця року не було. Кошти, які не були перераховані у 2013 році, анулювалися. Тому зараз управління капітального будівництва знову готує документи на фінансування, – розповів Володимир Олексійович.

Наразі ж роботи в закладі тимчасово призупинені, оскільки робітники чекають на розрахунок за виконані роботи.


– Звичайно, для нас це дещо незручно, оскільки через ремонт театр працює лише на першому поверсі. Фактично ми експлуатуємо 380 місць із 600. Зараз ми не продаємо квитки на балкон, бо там незручно. Натомість партер працює у звичному режимі, – зазначив Володимир Осипов.

За попередньою інформацією, реконструкція театру має завершитися в грудні наступного року. Загальний кошторис ремонту становить 19 мільйонів гривень.

Фото Дмитра Ночевнова з «Фейсбуку»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Данченко 03.02.2014 20:37
Чиновник: "Когда говорят пушки - музы молчат"...Людям есть нечего, а тут - театр.Накормить людей - главная задача правительства.Танцы - потом".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 незнайка 03.02.2014 18:04
Планировщик бюджета уже в Австрии Пидрахуи бюджета пока в наличии
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Дід Трохим 03.02.2014 17:42
Шось я не помню, шоб йшлося про грудень 2014-го. Чи у нас Шевченківські дні перенесли на грудень? Сергій Борисович, шось порожняком заторохкотіло дуже громко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100