реклама

реклама

У Томашівському НВК, що на Уманщині, відкрили додаткову різновікову групу для дітей дошкільного віку.

Там створено всі необхідні умови для перебування і розвитку малечі: придбано нові сучасні меблі, поповнено групу ігровим та дидактичним матеріалом, зазначають у відділі з суспільно-політичних питань, регіонально-інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації апарату Уманської РДА.

У минулому році відкрили чотири додаткові групи в Косенівському, Кочержинському, Піківецькому НВК та Сушківському ДНЗ.

Загалом мережа дошкільних навчальних закладів Уманського району нараховує 20 установ та 23 дошкільні підрозділи у навчально-виховних комплексах. У минулому році в них перебувало 1 433 дитини, що становить 72% від загальної кількості маленьких уманчан, віком від 1 до 6 років.

Протягом поточного року з районного та місцевих бюджетів на капітальні ремонти в дошкільних установах використано 252 117 грн. Зокрема, проведено реконструкцію опалювальної системи у Бабанському, Старобабанівському ДНЗ та водогінної системи у Сушківському ДНЗ; заміну вікон в Родниківському, Паланському, Сушківському, Берестівецькому, Колодистенському ДНЗ; оновлення харчоблоків Родниківського, Старобабанівського, Берестівецького, Ятранівського ДНЗ, перекриття даху в Ладижинському ДНЗ.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100