реклама

реклама

До Городищенського районного відділу міліції звернулася 60-річна місцева жителька і повідомила про зникнення металевих виробів з її будинку.

Жінка проживає з дітьми, тому її хата деякий час стоїть порожньою. Після новорічних свят господиня виявила, що в дворі розібрані погріб та господарські будівлі.

З метою крадіжки металевих виробів зловмисники пошкодили погріб та прибудову, де знаходиться плита і піч.

Працівники міліції встановили, що двоє чоловіків одного вечора несли селом металеві вироби. Правоохоронці з’ясували, що до цього злочину причетні місцеві жителі. Чоловіки заздалегідь запримітили, що в хаті ніхто не проживає. Залізли через паркан у двір та розібрали споруди. Вкрадене заховали неподалік у посадці, а потім намагалися здати на металобрухт, але їм завадили правоохоронці.

За цим фактом стосовно 29-річного та 43-річного чоловіків відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100