реклама

реклама

Апеляційний суд Черкаської області розглянув ще 15 апеляційних проваджень стосовно підозрюваних у масових заворушеннях – усі підозрювані будуть на свободі, інформує прес-служба суду.

Колегії суддів апеляційного суду протягом 4 лютого розглянули 15 апеляційних проваджень щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваних у масових заворушеннях 23 січня цього року.

Чотири апеляційні провадження закрито у зв’язку з відмовою сторін від апеляцій: троє осіб перебуватимуть під домашнім арештом, а ще за одного підозрюваного внесено заставу. Для двох підозрюваних обрано найм’якший запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Для інших дев’яти підозрюваних запобіжний захід пом’якшено з тримання під вартою на домашній арешт.

Нагадуємо, що протягом дня розглядались апеляції щодо Пясецького І. С., Шушара В. В., Дронова В. М., Нуруєва Р. Р., Буки О. О., Фесуна К. О., Купрєєва Ю. О., Запеченка О. Ю., Бондара Ю. Б., Самозвана Я. О., Скригіна Р. А., Шелудька А. Ф., Сабашенка В. М., Лихолая К. В., Ярмоленка А. Г.

«Помічники інформують з черкаського апеляційного суду - Самозван Ярослав та Шелудько Андрій випущені під домашній арешт. Ми готували клопотання про взяття на поруки. Очевидно, що це «всеукраїнське рішення суду», яке зараз приймається повсякчасно , щоб торгуватися за звільнення приміщень. Але домашній арешт - це не закриття справ, чи не так?» – написала у «Фейсбуці» нардеп Ірина Геращенко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100