реклама

реклама

За добу на Черкащині в різних районах сталося три пожежі.

Так, учора о 21.45 у селі Васильків Шполянського району виникла пожежа в господарстві 64-річної місцевої мешканки. Рятувальниками ліквідували пожежу даху споруди на площі майже 100 кв. м.


Загорання через півгодини вдалось локалізували, але через велику кількість спалимих матеріалів всередині споруди її вдалось ліквідувати лише через годину.

Причина пожежі встановлюється, пояснюють у прес-службі ДСНС області.

Того ж дня о 12.00 в селі Жаботин Кам’янського району по вулиці Шкільна виникла пожежа житлового будинку.


Як вдалось з’ясувати, причиною пожежі стало порушення правил експлуатації печі. Господар не приділяв уваги ремонту печі. Не помітив він і те, що від іскор, які вилітали з тріщин печі, загорілися домашні речі, розташовані поруч з опалювальним приладом. Чоловік залив осередок пожежі водою, але, не переконавшись у тому, що вогонь ліквідовано, пішов у власних справах. Коли ж повернувся, то пожежа вже охопила всю будівлю.

За викликом на місце пожежі оперативно прибули бійці місцевої пожежної команди села Михайлівка та кам’янської державної пожежно-рятувальної частини. Їхніми зусиллями вже о 13.55 пожежу було локалізовано. Ще майже дві години рятувальники розбирали дах, ліквідовуючи осередки загорання в очереті, яким було встелено горище. Збиток від пожежі склав 2000 гривень.

Сьогодні о 04.20 до 10-ої державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі по вулиці Набережна села Келеберда Канівського району. На місце виклику негайно прибув черговий караул. Пожежу ліквідовано о 07.00. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100