реклама

реклама Делікат

реклама

На черкаському автозаводі «Богдан» зібрали перші дослідні зразки кросовера (легкового автомобіля-універсала підвищеної прохідності) Lifan X60. Про це «ЛІГАБізнесІнформу» повідомили в прес-службі «Lifan» в Україні.

Представники компанії Lifan Group – комерційний менеджер Jacob Liu і маркетинг-менеджер Tom Tang, а також їхня команда технічних фахівців – підтвердили якість збірки, відповідну стандартам виробника, і схвалили подальше складальне виробництво. 

Сьогодні в Черкасах знаходяться перші 90 машинокомплектів, великовузлове складання яких починається в перших числах лютого. Машинокомплекти складаються з пофарбованих, але неукомплектованих кузовів, а також відповідних комплектуючих і устаткування. Завод «Богдан» планує випустити перші 50 кросоверів Lifan X60 до кінця лютого.

У торгову мережу перші автомобілі українського складання надійдуть на початку березня цього року. Пусконалагоджувальні роботи на заводі Богдан зайняли близько двох місяців. Пропускна можливість складального цеху на цей момент – сто одиниць на місяць. За необхідності вона може бути збільшена.

Зауважимо, що кросовер Lifan X60 укомплектований 1,8-літровим 16-клапанним бензиновим двигуном, потужністю 133 к.с. Кросовер має два варіанти комплектації – з автоматичною трансмісією і з механічною КПП. У Черкасах буде збиратися тільки варіант з 5-ступінчастою механічною трансмісією.

На українському ринку автомобіль буде конкурувати з Chery Tiggo і Geely MK Cross.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 федор принципиальный 06.02.2014 21:49
Какая судьба завода,проектна я мощность которого-180.000 автомобилей в год,5автомобиле й,затем 50-обидно,где работало свыше 4.000 человек,суперев ропейскогообраз ца завод по вине существующей власти простаивает с момента прихода янушеску-позорище.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Фугас 06.02.2014 11:30
Китайская концепция, украинская сборка... Что может быть страшнее? Только украинская концепция и китайская сборка :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 незнайка 06.02.2014 10:32
СМИ сообщают что думающие люди оборудуют парковочные места шлангами для зарядки электромобилей Может и у нас на городских дорогах когда-то исчезнет необходимость ездить на внедорожниках? А вдруг?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Олег 06.02.2014 10:06
А ціна яка буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Н2о 06.02.2014 09:19
з такою ціновою політикою,як на Вкраїні милій,таку каку купляють тільки із безвихідності....і який це конкурент Geely MK Cross? розміри зовсім різні..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100