реклама

реклама Делікат

реклама

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся місцевий підприємець. Чоловік вказав, що з каси його магазину невідома особа викрала гроші в сумі 1500 гривень.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці опитали працівників торговельного закладу та відвідувачів, також вилучили відеозапис із камери спостереження.

В одному з мікрорайонів міста працівники міліції помітили молодого чоловіка, якого зафіксувала відеокамера магазину. Підозрюваного відразу затримали. Ним виявився 27-річний непрацюючий житель одного із сіл Смілянського району. Під час проведення поверхневого огляду в молодика виявили і вилучили шприц, наповнений речовиною коричневого кольору.

Для з’ясування всіх обставин його доставили до міськвідділу міліції. При перевірці особи було встановлено, що цей громадянин перебуває в розшуку в столичної міліції як особа, що ухиляється від слідства і суду за скоєння кримінального правопорушення.

Під тиском незаперечних доказів затриманий зізнався, що, перебуваючи в магазині, помітив, як касир перераховувала гроші. Замовив товар, який знаходився у віддаленій вітрині, та, коли касир пішла за ним, вихопив пачку грошей та кинувся навтьоки. Співробітники міліції вилучену речовину коричневого кольору направили на дослідження та повідомили столичних правоохоронців про затримання розшукуваної особи.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 309 (зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України. На цей час зловмисник переданий до слідчого органу за раніше скоєним ним кримінальним правопорушенням. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100