На Черкащині протягом доби сталося три пожежі в приватних домогосподарствах.

Так, учора о 09.45 в Христинівці в приватному домогосподарстві по вулиці Калініна виникла пожежа на горищі літньої кухні.


Як стало відомо, до пожежі призвели порушення господарями правил експлуатації пічного опалення. Дим, що виходив з-під даху будівлі, помітили сусіди. Вони ж повідомили про загорання вогнеборцям та почали самостійно гасити вогонь. Завдяки спільним зусиллям небайдужих сусідів, пожежу вдалось ліквідувати ще до прибуття рятувальників.

Самі сусіди почали гасити пожежу і в надвірній споруді приватного домоволодіння по вулиці Гоголя в Жашкові.


Там причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

5 лютого о 07.55 виникла пожежа в надвірній споруді домогосподарства на вулиці Санаторній в селі Будище Лисянського району.

Як вдалось з’ясувати, причиною пожежі стала необережність господарки. Аби обігріти свійську птицю, літня жінка розвела в сараї вогнище. Залишене без нагляду багаття стало причиною поширення вогню на солому, яка зберігалася на горищі будівлі.


На місце події з Лисянки оперативно прибули бійці чергового караулу державного пожежно-рятувального посту. Їхніми зусиллями о 08.36 пожежу було локалізовано, а о 10.08 ліквідовано.

Ще до приїзду пожежників вогнем було знищено частину покрівлі та сіна. Свійську птицю вдалось врятувати, заспокоюють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 КУКУ 06.02.2014 15:22
СЛАБЕНЬКО ТУШАТ ЕЛИ ЕЛИ ВРОДИБЫ И НЕ ПОЖАР ВОВСЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100