До районного відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 36-річний місцевий житель. Підприємець розповів правоохоронцям, що злодії пошкодили навісний замок в майстерні та викрали майже 200 кілограмів мідного проводу.

Працівники міліції опитали раніше судимих осіб та провели перевірку місцевих пунктів заготівлі металобрухту. На одному з таких пунктів працівники карного розшуку виявили моток мідного проводу, який належав потерпілому.

Міліціонери з’ясували, що провід принесли двоє місцевих жителів та продали за пристойну суму грошей. Як з’ясувалось, це були 26-річний житель одного із сіл району та 32-річний місцевий житель. Працівники міліції затримали їх та доставили до райвідділу міліції.

Чоловіки зізнались, що не так давно звертались до підприємця з приводу працевлаштування, але їм відмовили. В той час вони запримітили провід та вирішили заволодіти ним. Вночі приятелі виламали замок на воротах гаража і виволокли моток міді. Наступного дня провід вдалося продати. Виручку крадії відразу розділили між собою.

Нацей час речові докази вилучено. Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100