Нардеп Олег Ляшко повідомив у соцмережі «Фейсбук» про загибель у ДТП одного з начальників черкаської ДАІ. При цьому Ляшко зауважив, що той перебував у стані алкогольного сп’яніння. Нардеп закликав міністра МВС Віталія Захарченка піти у відставку у зв’язку з «п’янством» в органах міліції.

«Мені повідомили, що вчора в Черкасах у ДТП загинув начальник ДАІ м. Черкаси Сергій Артеменко. У стані алкогольного сп'яніння він їхав із святкування дня народження начальника ДАІ області Андрія Іванченка. Захарченко має негайно піти у відставку за безпробудне п'янство в органах міліції», – написав Олег Ляшко.

При цьому на обласних сайтах ДАІ та МВС немає ніякої інформації щодо загибелі Артеменка.

У той же час сайт «Кропива» повідомляє, що загиблий насправді працював інспектором ДАІ у Золотоніському міськвідділі ДАІ.

«7 лютого о 21.45 він не впорався з керуванням власного автомобіля Мітсубіші Аутлендер злетів з дороги і отримав смертельні травми. Помер одразу на місці ДТП. Аварія сталася в Золотоніському районі на відрізку дороги біля Красногірського монастиря. Наскільки нам відомо, сьогодні працівника ДАІ вже поховали. Про стан алкоголю в крові нам не відомо», – пише видання.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Місто 09.02.2014 22:32
"Пусть", смотри, чтобы бумерангом не вернулось. И вообще, можно высказываться корректно? В любой сфере есть разные люди. И не надо всех одинаково судить. Будешь благосклонен к другим и тебе воздастся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 ПУСТЬ 09.02.2014 20:04
ПЕРЕДОХНУТ ВСЕ МЕНТЫ ЗЕК И ПАРТИЯ РЕЦЕДИВИСТОВ И ИХ УБЛЮДКИ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100