Голова Комітету з питань свободи слова та інформації, нардеп родом із Чорнобаївщини Микола Томенко із Комісаром Ради Європи з прав людини Нілсом Муйжніексом обговорили ситуацію з перешкоджанням діяльності журналістів та їхнім побиттям під час висвітлення подій на Євромайданах в Україні.

Микола Томенко зазначив, що парламентський Комітет з питань свободи слова контролює ситуацію, проте його вплив завершується на відслідковуванні процесу відкриття кримінальних справ та, власне, на фактах відкриття цих справ, йдеться на сайті нардепа.

– Далі через відсутність розуміння з боку керівництва МВС та їхніх спецпідрозділів (зокрема, «Беркуту»), ми не можемо отримати допомоги в тому, щоб ідентифікувати спецпризначенців, які перешкоджали діяльності журналістів або свідомо наносили їм тілесні ушкодження, – зазначив Микола Томенко.

З огляду на це, Голова Комітету звернувся до Комісара Ради Європи з прав людини з пропозицією створити слідчу групу за участі міжнародних експертів для того, щоб довести до кінця справи з побиттям та перешкоджанням діяльності українських журналістів.


реклама

Коментарі  

 
0 #3 незнайка 10.02.2014 12:34
В палатке с надписью ПРИЕМНАЯ ДЕПУТАТА ни разу на ночь не остался За народ он предпочитает в киевской квартире вместе с семьей страдать Там ЛЮЧЧА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Н2о 10.02.2014 12:23
нажаль,чергове бла-бла-бла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Leon 09.02.2014 18:36
Жалко,мало били!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100