На сьогодні депутати-мажоритарники з Черкащини займають у Верховній Раді «незрозумілу позицію». Таку думку під час прес-конференції висловив народний депутат Леонід Даценко.

– З одного боку, з приватних розмов зрозуміло, що вони готові голосувати опозиційний закон про амністію без будь-яких умов, нібито ставлять підписи, які збирає опозиція щодо формування нової більшості у Верховній Раді. Водночас конкретними діями вони продовжують натискати кнопки за ті закони, які пропонує Партія регіонів. Вони мають врешті визначитися і публічно заявити про свій вибір, – запевнив Даценко.

Він додав, що більшість виборців, які голосували за переможців на виборах по черкаських округах, на сьогодні на 80% «проти режиму і вимагають відставки Януковича».

– Якщо депутати представляють інтереси своїх виборців, значить вони мають бути сьогодні з людьми і чітко про це заявляти, ставати в чітку опозицію до нинішнього режиму, – сказав Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 nnk3 16.02.2014 12:40
"по черкаських округах, на сьогодні на 80% «проти режиму і вимагають відставки Януковича." Что полезного, кроме соцопроса, Ты еще сделал для округа, а?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Чукча 11.02.2014 15:23
Гениальный ПРОЧЕРК на одном десятиминутном выступлении пана Даценка умудрился сварганить больше десятка пламенных статей рэволюционэра. Вот получил чела депутатский значок и усьо, прям Энштейн. Ладно бы, да пресновато и суховато как-то. Не чета Булатецкому. Жаль что не избрали его, что этот, что тот ничего реального для людей не сделали и не сделают, но тот бы хоть повеселил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 незнайка 11.02.2014 11:30
Каневским девчатам про проценты рассказывай
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Нестор Іванович 11.02.2014 10:53
Леоніде Миколайовичу не хвилюйтеся, вони потім мемуари писатимуть про те, як вони підпільно гадили проклятому режиму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100