У головному медіа-центрі Олімпійських ігор у Сочі Україна представила членам Міжнародного олімпійського комітету, спортсменам і вболівальникам концепцію олімпійської заявки «Львів-2022». Про це йдеться на сайті «Урядового порталу».

В.о. віце-прем'єр-міністра України Олександр Вілкул та Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка презентують логотип заявки-2022

В.о. віце-прем'єр-міністра України Олександр Вілкул та Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка презентують логотип заявки-2022

Презентували концепцію та логотип заявки-2022 в.о. віце-прем'єр-міністра України Олександр Вілкул та Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка.

Логотип – важлива складова заявки Львів-2022, її «обличчя», за яким весь світ буде дізнаватися про Україну, Львів та Карпати.

Логотип був розроблений кращими дизайнерами відомих міжнародних компаній «North Design» і «Теneo», які мають досвід розробки логотипів і позиціонування Олімпіад і Чемпіонатів світу.

Усього було розроблено 4 проекти логотипу, які враховували культурні, історичні, географічні та спортивні особливості Львова та карпатського регіону. Офіційний логотип заявки Львів-2022 обрали українці. Для цього на сайті www.lviv2022.in.ua було проведене відкрите голосування. За логотип-переможець проголосували більше 32 000 користувачів. А всього в голосуванні взяли участь майже 60 000 українців.

Генеральний директор Заявочного комітету Львів-2022 Сергій Гончаров визнає: Україні непросто буде перемогти.

– Наші конкуренти – сильні члени олімпійської родини. Багато міст мають досвід подачі заявок, яку Україна готує вперше. Але ми готові до конкуренції, – запевняє він.

В.о. віце-прем'єр-міністра України Олександр Вілкул очікує, що український прапор підніматиметься над сочинськими п'єдесталами.

За його словами, уряд України підвищив премії для олімпійських чемпіонів на 25% у порівнянні з Олімпіадою в Лондоні в 2012 р. За золото в Сочі спортсмени отримають більше 1 млн грн, за срібло – 680 тис. грн, за бронзу – 470 тис. грн.


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 незнайка 11.02.2014 16:56
Весь год готовились к вступлению в ЕС Результат-баррикады на Крещатике
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Дід Трохим 11.02.2014 16:55
Нада Олімпіада? Кидайте ті картінки картонні, йдіть до Сурка, аін скаже шо нада дєлать. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100