До чергової частини Соснівського райвідділу міліції почали надходити повідомлення від громадян про крадіжки з автівок. Здебільшого вони траплялися вдень у центральній частині та в Південно-західному районі міста.

Люди розповідали, що залишали свої машини на стоянках поблизу магазинів і розважальних закладів Черкас та йшли у власних справах. Коли поверталися, то виявляли, що водійські двері пошкоджені, а з салону викрадено особисті речі. Це були автомагнітоли, відеореєстратори, барсетки з документами та гроші.

Схожість способів проникнення до машин, марки автомобілів, на які посягав зловмисник (автомобілі вітчизняного виробництва, – ред.), місця вчинення кримінальних правопорушень вказували на те, що серію крадіжок вчиняла одна і та ж сама особа. Шляхом проведення заходів та відпрацювань було встановлено, що до злочинів може бути причетний 35-річний місцевий житель. Під час перевірки інформація підтвердилася. Чоловік був затриманий на одному із місцевих автобазарів саме під час продажу викраденої ним автотехніки.

У райвідділі міліції зловмисник розповів, що вже неодноразово перебував у місцях позбавлення волі за крадіжки, ніде не працював, зловживав наркотиками та алкоголем. Через необхідність коштів на згубні звички повернувся до вчинення злочинів. Наразі він вчинив їх понад 15, сума збитків – понад 6 тисяч гривень.

Слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років. Правоохоронці продовжують перевірку щодо причетності зловмисника до схожих злочинів, які сталися в Черкасах, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 незнайка 12.02.2014 12:56
Там еще пистолетик уходил в люди во время разгрома здания ОДА Цикаво-причастен?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Loki 12.02.2014 11:40
Всё шо касается автомобилей и не только, сначала надо с очільником вопрос перетереть! А то может это просто снова проблемы с кобелями та проводкой? Нельзя так сразу обвинять 35 річного! Может он тоже в кроссовках был ))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100