Соснівський районний суд міста Черкаси змінює міру запобіжного заходу з тримання під вартою на більш м’яку – домашній арешт. Про це у «Фейсбуці» повідомляють народна депутатка з партії «УДАР» Ірина Геращенко та депутат міської ради від «Батьківщини» Микола Добровольський.

За інформацією Добровольського, наразі в суд доставлено 12 затриманих.

Уже змінили міру запобіжного заходу на домашній арешт Руслану Пухному, Миколі Добринінському, Олегові Коваленку, Ярославові Коруту, Максимові Тучкову, Владиславу Чорнобильському, Павлові Якименку, Олександрові Ільященку та іншим євромайданівцям.

На засідання кожного євромайданівця йде близько 10 хвилин.

«Зрозуміло, що це вже не рішення суду, а команда. От таке в нас правосуддя. Хоча і це радує», – зазначає у «Фейсбуці» Микола Добровольський.

Нагадаємо, що прокурорами області до Соснівського районного суду Черкас внесені клопотання про зміну 12 особам, які підозрюються у вчиненні 23 та 27 січня масових заворушень та захопленні Черкаської облдержадміністрації, запобіжного заходу із тримання під вартою на більш м’який.

Станом на 12 годину дня у Черкасах під вартою залишалося ще 17 затриманих за штурм ОДА. З них двом «автомайданівцям» Миколі Горону та Роману Кросненчуку апеляційний суд Черкаської області залишив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а ще 15 «заручників» досі чекали на розгляд апеляцій.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100