Прокуратура міста Черкаси почала перевіряти, чому департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради заборгував майже 90 тисяч фізкультурно-спортивному товариству «Україна», де в орендованих спортивних залах займаються гімнастикою діти.

Через відсутність регулярних виплат гімнастів періодично не пускають до зали, вимикають світло та опалення, інформує «Черкаський спорт».


Причину такої великої заборгованості у мерії не називають. Однак переконують: хвилюватися нічого, оскільки в цьогорічному бюджеті передбачили кошти на погашення боргу за оренду залу. І нібито вже й узгодили із власником приміщення графік виплат.

– Ми зустрічалися декілька разів із орендодавцем. Ми з ним домовилися про графік погашення боргів. Я думаю, що до кінця цього місяця ми всі кошти йому повернемо. Застосовується зараз розпис і оці кошти в сумі 90 тисяч найближчим часом перерахують на рахунок «Україна», – запевняє начальник відділу фізкультури і спорту МВК Олександр Гаврилов.


Однак заспокоєнню чиновників батьки гімнастів і тренери поки не вірять, адже кожне пропущене тренування – лише на шкоду спортивній кар’єрі дітей.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 незнайка 13.02.2014 12:28
На зарплату и премии 500 чиновникам МВК деньги Джуган находит А детей на субботник мусор голыми руками на берегу Днепра убирать Ну коллектив Билоусовский-собрались докупы Науковцы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100