До Кам’янського райвідділу міліції від чергового лікаря надiйшло повiдомлення про те, що в реанiмацiйному вiддiленнi місцевої лікарні помер учень 8-го класу місцевої школи.

Перебуваючи в навчальному закладі, хлопчик втратив свідомість і був доставлений до медичного закладу.

Слідчим відділом Камянського райвідділу міліції відомості внесено до Єдиного реєстру.

Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Admin-30 16.02.2014 01:24
Знаєте в цій історії дуже багато невідомого: дитину знайшли в 11.00, доправили в лікарню в 13.00, рідних сповістили в 14.00. Постає питання що робили з дитиною в школі 2 години, чому рідних сповістили тільки через 3 години, чому рідних не пускали до реанімації. Чим займалися лікарі з 13.00 до часу смерті дитини, якщо вони не спромоглися поставити діагноз, постає питання в професійності та кваліфікованост і таких лікарів. Як завіряли директор школи, класний керівник, та заступник головного лікаря, що дитину доставили без ознак побиття, а судовомедична експертиза показала, що в дитини була черепномозкова травма, перелом носа, забій головного мозку, багаточисленні гематоми по тілу мені здається що саме вони спробували приховати факти побиття дитини але як мені здається не без допомоги чиновників району.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Правозахисник 14.02.2014 19:41
В.о. начальника слідчого відділу нічого не коментує, а лише чекає висновку експертизи. А чому не з'ясовані інші об'єктивні обставини трагедії шляхом опитування свідків, наявних га тілі потерпілого тілесних ушкоджень тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Гость 14.02.2014 12:00
Вот реальная нинформация, тщательнее надо, Прочерк, тщательнее:

Шокована страшною звісткою мама лишень встигла почути від сина кілька слів. «Пустили в реанімацію, я зайшла, дитина побита, у нього губа розпухла, і він мені сказав: «Мама, мене бив старшокласник. Ударив в голову, в скроню, і ударив сюди». У дитини крововилив в мозок стався. В школі, на уроках», - розповідає мама загиблого школяра Ірина .... Та у школі випадок з Дмитром А... – таємниця за сімома замками. Тут жодного свідка, який бачив, що насправді сталося з дитиною. Правоохоронці за фактом смерті школяра відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. «Стосовно били чи не били, зараз коментувати це не можу, оскільки немає результатів судово-медичної експертизи і причини смерті», - каже в.о. начальника слідчого відділу Анатолій Валовенко.
Джерело: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1503883
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 ТТТ 14.02.2014 11:36
А про то, что ребёнка избили в туалете, а потом он умер, никто не напишет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100