реклама

реклама

До дільничного інспектора міліції звернувся голова села Княжики Монастирищенського району і повідомив, що в дитячому садочку сталася крадіжка.

Протягом вихідних днів із приміщення котельні невідома особа викрала металеве обладнання опалювальної системи, завдавши збитків дошкільному закладу на суму 1600 гривень. На допомогу дільничному черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили слід від санчат, на яких, ймовірно, і вивозили крадене. Він привів міліціонерів до одного з сільських будинків, де проживає 27-річний раніше судимий. Молодик занепокоївся при появі працівників міліції та під час спілкування з ними плутався в своїх свідченнях.

Під тиском доказів чоловік зізнався у скоєному та вказав місце, куди продав металеві вироби. Для з’ясування всіх обставин міліціонери затримали молодика і доставили до райвідділу міліції. На одному з приймальних пунктів металобрухту в сусідньому районі правоохоронці знайшли викрадене металеве обладнання. Як з’ясувалося, саме туди зловмисник продав їх, щоб приховати сліди злочину.

Наразі всі речові докази вилучено. Слідчим відділом Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, інформують у прес-службі обласній міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100