Народна рада Черкас звертається до водіїв та перевізників з проханням відмовляти в перевезенні «тітушок» у столицю. Відповідне звернення опублікував у соціальній мережі «Фейсбук» член Народної ради Черкас Руслан Зоря.

Якщо на водіїв тиснуть з вимогою перевезення «тітушок», у Народній раді просять звертатися за телефоном (097)-044-19-67 та повідомляти про такі випадки для подальших дій. Також у Народній раді радять пояснювати відмову в перевезенні «поломкою транспорту, хворобою водіїв, поганою погодою» тощо.

«Близько трьох місяців українці звідусіль ведуть боротьбу з бандою. Нелегкими, але впевненими кроками вдалось досягти перших результатів. Були відмінені диктаторські закони. Український народ почув світ. Зараз наступний етап – звільнення затриманих патріотів та очищення України від корумпованих чиновників у всіх гілках влади», – йдеться у зверненні.

«Однак цьому плану заважають несвідомі громадяни, яких зараз у народі прозвали «тітушками». Усім відомий той факт, що майже кожного дня з нашого міста до столиці курсують автобуси з такою несвідомою молоддю. Молодих хлопців та дівчат, які ще тільки починають життя, брудні політичні партії використовують задля утримання влади у своїх руках. Серед таких псевдоактивістів можуть бути діти ваших знайомих, ваші сусіди і навіть ваші рідні.

Зубожіння, до якого країну довели діючі керманичі, змушує українців йти проти свого народу та проти власної совісті. Щоб прогодувати себе та свої родини, ці українці хапаються за можливість заробити кілька сотень гривень і вчиняють провокації.

Відчуваючи безкарність та вседозволеність, такі угрупування молоді стають некерованими. Як наслідок: погроми у міських та обласних радах, побиті мирні студенти, журналісти.

Замість культурного громадянського суспільства в Україні може з’явитись кримінальний прошарок бандитів, пияків та наркоманів. І замість цивілізованої країни, яка сповідує демократичні цінності, ми повернемось назад у буремні 90-ті

Наше з вами завдання – врятувати наших з вами дітей від втягування в злочинні справи.

Будьмо обачними! Якщо ви бачите, що на вас тиснуть і змушують перевозити запроданців – повідомте Народну раду у Черкасах. Анонімність – гарантуємо! Тільки об’єднаною боротьбою ми зможемо подолати безлад в країні. Ви можете відмовитись і саботувати такі накази: не працює транспорт, похворіли водії, погана погода тощо. Зробімо вибір НА КОРИСТЬ МАЙБУТНЬОГО СВОЇХ ДІТЕЙ зараз», – звертаються до водіїв і перевізників у Народній раді Черкас.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Микола 14.02.2014 17:14
Цитую незнайка:
Громадська рада что по этому поводу думает?

Думає, що незнайка, українською, мовою буде Н..УК! Чи не так?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Loki 14.02.2014 14:35
))"Зробімо вибір НА КОРИСТЬ МАЙБУТНЬОГО СВОЇХ ДІТЕЙ зараз"-ну й шо я казав. І де ще те 9 березня). Майбутнє своїх дітей ви визначили ще в 1991,коли треба було перебудувати економічні відносини с "соціалістічєски х" на сучасний лад,як це зробили Польща та Чехія, пройшовши й витримавши роки "шокової терапії".Але українці - маленькі діти, в них не сформоване відчуття різниці між "я хочу" та "я можу вже зараз собі це дозволити".В своєму інфантилізмі вони завжди хочуть "все, зразу й багато!" Найкращий час для змін втрачено ще 20 років тому!Ви проїли гроші які могли бути тоді інвестовані в ваших сьогоднішніх дітей. Сьогодні україна стає на тіж граблі,що колись Шпанельско та Греція!Але тепер, ви проїдаєте гроші своїх онуків!Проїдене майбутнє свої дітей ви бачите сьогодні,проїда єме сьогодні майбутнє своїх онуків побачать ваші діти!Між українським "сьогодні"та надією на краще майбутнє лежать років 40"жебратцва"(При умові початку реформ!Готові стільки терпіти,чи знову"подавай все завтра"? Отож!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 14.02.2014 13:56
Громадська рада что по этому поводу думает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100